Zobacz pełną wersję : Listwy
Geje mam pytanie czy listwy na bokach auta i zderzakach w civach 3D 96-00 wystepowały moze w dwoch typach gładkim i takim chropowatym? lakiernik nie chciał mi polakierowac moich bo twierdzil ze to taki plastik ze sie nie da...
niech sie wypowiedza tez ci co maja polakierowane juz;)
Sorki ja nie mam polakierowanych, ale ogolnie to chyba raczej nie ten dzial, a poza tym masz lipnego lakiernika bo kazdy plastik da sie polakierowac, tylko trzeba go uprzednio przygotowac np papierem sciernym zetrzec az uzyska sie gladka powierzchnie :)
a poza tym masz lipnego lakiernika bo kazdy plastik da sie polakierowac, tylko trzeba go uprzednio przygotowac np papierem sciernym zetrzec az uzyska sie gladka powierzchnie :)
dokładnie - jakby chiał to by polakierował....
a co do listew bocznych - w 5genie napewna sa 2 rodzaje (i nie chodzi tu o chropowatosc bo sa wszystkie gładkie) ale o to ze jede są "grubsze"-wiecej wystaja z rynny na listwe- (w amerykankach) a drugie "ciensze"(europa)
ja tez tak uwazam ze wszystko sie da i dlatego chlopak ma weekend na poprawienie tego ;) a co do działu to przypadkowo bo najpierw szukałem i jakos tu zostalem;) pozdro