Zobacz pełną wersję : AUTO ALARMY !!!
Jaki alarm i dlaczego do kwoty:
1) 150zł
2) 250zł
3) 400zł
I nie chodzi o "fajowy" wygląd pilota z breloczkiem od BMW i scyzorykiem, tylko przedewszystkim niezawodność, trwałość i oczywiscie funkcjonalność.
a co to ma na celu?? podzwoń po warsztatch montujących, przejrzyj allegro i będziesz wiedział. Dobrych alarmów nie kupisz na allegro, może prędzej w hurtowni, ale też niekoniecznie.
allegro przegladam, do zakladow nie bede dzwonil bo szkoda mi na nich pieniedzy... to jest FORUM ... WIĘC PYTAM (i nic mnie to nie kosztuje) !! a ma to na calu uzyskanie opinii od ludzi ! to urzytkownicy i ludzie ktorzy sie tym zajmuja "promują" daną firmę... a do hurtowni tez nie zamierzam sie wybierac bo mam jedno auto, nie 35
lepiej jak bys juz nic nie napisal...
więc zacznij od szukania, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi, a parę tematów było
P.S. może się czepiam, ale pisze się użytkownicy
A jak Ci szkoda pieniędzy to nie zakładaj alarmu, a jak założysz tanie gówno, to nie płacz, że Ci furę zawinęli lub alarm się zesrał i samochód nie odpala.
ZAWSZE urzywam opcji "szukaj" ... jednak nie ZAWSZE znajduje satysfakcjonującą mnie odpowiedz. WIEC PYTAM BO TO JEST FFFFFOOOORRRRRUUUMMMMM !!!!!!!!
A co do Ciebie szanowny Panie EMG to juz nie pierwszy (i za pewne nie ostatni raz) przekonalem sie ze:
1) WYMĄDRZASZ SIE, A NIE POMAGASZ
2) Twoje posty NIC NIE WNOSZĄ (wiec po co je piszesz)
...
Nie mam nic do Ciebie... tylko nie potrafie sobie wytlumaczyc dlaczego jesteś jak taki zadzior ?!?!?!?! Zamiast odpowiedziec i zarazem pomoc, za co otrzymal bys moja wdziecznosc, robisz sobie wrogów...
Zrob wiec LOCK na watek albo wogole go wykasuj bo moim zdaniem tylko obciach sobie robisz...
jak nie mozesz nic znalesc na tym forum to moze warto sie ogolnie po sieci rozejrzec ;) ja przewaznie szukam takich rzeczy na elektrodzie, sporo wiedzy tam jest :
http://www.elektroda.pl/rtvforum/search.php
polecam
A zeby nie było OT to :
- do 250 zł
- Seo Dolphin
- bo poleca go wiele osob wiec cos w tym musi byc... ;)
Dzieki E57,
mam na oku delfina...
A co do Ciebie szanowny Panie EMG to juz nie pierwszy (i za pewne nie ostatni raz) przekonalem sie
Twoje przekonania mnie nie obchodzą
1) WYMĄDRZASZ SIE, A NIE POMAGASZ
owszem jak widzę LENIA, który wszystko chce podane na tacy, a tak Cię widze czytając Twoje posty, których ledwie jest pięćdziesiąt parę
2) Twoje posty NIC NIE WNOSZĄ (wiec po co je piszesz)
przejrzyj swoje :lol: , a czy moje coś wnoszą czy nie,
to nie Ty bedziesz decydował
FFFFFOOOORRRRRUUUMMMMM !!!!!!!!
nawet regulaminu nie chciało Ci się przeczytać :D
Nie mam nic do Ciebie... tylko nie potrafie sobie wytlumaczyc dlaczego jesteś jak taki zadzior ?!?!?!?! Zamiast odpowiedziec i zarazem pomoc, za co otrzymal bys moja wdziecznosc, robisz sobie wrogów...
rzeczywiście nie pomyślałem o wdzięczności. A jak nie szanujesz czasu (nie mówię, że mojego, bo to mnie akurat zgrzewa) innych użytkowników, którzy się produkowali i napisali parę słów, tylko wyciągasz informacje, nie dając żadnych w zamian (patrz zdecydowana większość Twoich postów, chociaż może tego nie zauważysz) to nie licz na to, że ktoś w sensowny sposób Ci pomoże.
Nie będę przytaczał tutaj linków topików, bo jak Tobie się nie chciało szukać, to mnie, chociaż znalazłem nie chce się tu wklejać.
Wątku nie zamknę i nie wykasuję, bo nie widzę takiej potrzeby, może ktoś się zlituje i coś tu napisze jak nie będzie miał nic innego, ciekawszego do roboty. :)
Nie jestem tu na pokaz ani zeby liczyc swoje albo czyjes posty i wyciagac z nich wnioski... mam watpliwosci wiec pytam. a tak wogole to napisalem Ci juz cos tutaj: http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=20917
WIEC PROSZE CIE NIE PISZ JUZ NIC W MOIM KIERUNKU !! !! !! BO DLUZSZE SKRZYDŁA CI JUZ NIE UROSNĄ !! !! !!
nie jestes od pouczania moderatorów, wiec skoncz juz ze szczeniackim pyskownaiem