PDA

Zobacz pełną wersję : Konsola z RS ma auto klime ?

Smooth
03-09-10, 21:10
Witam, wpadła mi w oko aukcja konsoli http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-Civic-Type-R-EK9-CTR-Vi-RS-Climate-Control-Console-/230510723843?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35ab828303 , pytanie, czy te pokretła działaja jak auto klima, czy zamiast tadeusz wajche przeluz sa pokretla i tyle ? Aha, nie jest napisane, ale wydaje mi sie, ze ten otwor to 2 dinowe miejsce na radio ? Tzn 2 dinowa nawigacje mozna tam upchnac ?

!markos
04-09-10, 00:23
widzisz tam jakies ciegna? to jest sterownik automatycznej klimy, ale dopoki nie masz kompletu z silniczkami krokowymi, to niewiele zdzialasz.

czy pytanie "czy w dziure 2din wloze nawigacje 2din?" ma sens?

Smooth
04-09-10, 11:59
widzisz tam jakies ciegna? to jest sterownik automatycznej klimy, ale dopoki nie masz kompletu z silniczkami krokowymi, to niewiele zdzialasz.

czy pytanie "czy w dziure 2din wloze nawigacje 2din?" ma sens?

Słuchaj, musisz tak formuowac swoje wypowiedzi? To jest zwykłe pytanie, osobiscie sie nie spotkalem z 2 dinowym miejscem w konsoli w VI gen i odpowiedz typu ''tak to jest 2 dinowe'' w zupelnosci mnie satysfakcjonuje. A czy navi pasuje pytam, bo glownie o to mi chodzi w tej konsoli, o upchniecie JVC KW-NX7000 mozliwie bez ingerencji w plastiki, Dzieki za pomoc, moze mi ktos jeszcze przyblizyc temat tych silniczkow krokowych, zgaduje, ze w sklepie z czesciami ich nie kupie, jakies namiary, albo od czego by pasowaly jesli nie posiada takowych moja nieauto klima ?

xandu
04-09-10, 18:49
w dziale giełda kolega wiesiekt1 ma do sprzedania auto klime z konsola jednoDINowa, ale z gratami typu silniczki itp, moze Ci opchnie sama wiązke.

Smooth
04-09-10, 20:26
dzieki zapytam