Zobacz pełną wersję : Przód polifta do przedlifta.
Czy przód od polifta podejdzie do mojej MA9 bez rzezby?? Chodzi o maske, zderzak, lampy, pewnie błotniki itd. Jeśli nie to jak duzo roboty by z tym było??
Nie jestem pewny, ale otwory w pasie przednim bedzie pasowal do lamp przedliftowych, wiec pewnie jeszcze pas przedni. Ciekawe tez jak błodniki podejdą do drzwi i słupka przy szybie (jak to bedzie pasowalo). Generalnie dziwny pomysł, nie wiem skąd Ci wpadło coś takiego do głowy :D
Blotnik pod drzwi spsuje spokojnie, pod szybe tez. Auto rozni sie jedynie przodem, wiec blotniki, zderzak, lampy, maska. Pas przedni tez jak sadze. Ale po co to?
bo niesamowicie podoba mi się przód od polifta a mój wydaje się taki.. starodawny:/
civicD16Y2
03-09-10, 18:23
ja u siebie wymieniałem przód z przed lifta na polifta , wszystko pasuje bez problemu :P
demonobiker
03-09-10, 20:47
mnie sie dużo bardziej podoba przedlift jest taki bardziej agresywny :)
Jesli mam byc szczery to polift jest na pewno bardziej swiezy ale przedlift ma to cos w sobie. Jest bardzo charakterystyczny. Osobiscie nawet za darmo bym sie nie zamienil nosami :D
demonobiker
04-09-10, 13:23
napewno polift wyglada duzooooo bardziej swiezo ale jak dla mnie brakuje mu tego czegos co mial przedlift.w przedlifcie natomiast denerwuje mnie tylko zbyt maly znaczek H w grillu jest jakis taki malo dorobiony,lepiej wyglada bez niego
Moznaby jakos customowo wsadzic wiekszy? Jest faktycznie lekko gejowsko - maly.
Nawet na tyle polifty mialy wieksze dlatego zmienilem. Ale tam sie da bez problemu, przod to juz inna historia :(