PDA

Zobacz pełną wersję : Przód polifta do przedlifta.

michal168
03-09-10, 13:55
Czy przód od polifta podejdzie do mojej MA9 bez rzezby?? Chodzi o maske, zderzak, lampy, pewnie błotniki itd. Jeśli nie to jak duzo roboty by z tym było??

johny-b
03-09-10, 14:05
Nie jestem pewny, ale otwory w pasie przednim bedzie pasowal do lamp przedliftowych, wiec pewnie jeszcze pas przedni. Ciekawe tez jak błodniki podejdą do drzwi i słupka przy szybie (jak to bedzie pasowalo). Generalnie dziwny pomysł, nie wiem skąd Ci wpadło coś takiego do głowy :D

reXio
03-09-10, 14:16
Blotnik pod drzwi spsuje spokojnie, pod szybe tez. Auto rozni sie jedynie przodem, wiec blotniki, zderzak, lampy, maska. Pas przedni tez jak sadze. Ale po co to?

michal168
03-09-10, 15:38
bo niesamowicie podoba mi się przód od polifta a mój wydaje się taki.. starodawny:/

civicD16Y2
03-09-10, 18:23
ja u siebie wymieniałem przód z przed lifta na polifta , wszystko pasuje bez problemu :P

demonobiker
03-09-10, 20:47
mnie sie dużo bardziej podoba przedlift jest taki bardziej agresywny :)

reXio
03-09-10, 21:04
Jesli mam byc szczery to polift jest na pewno bardziej swiezy ale przedlift ma to cos w sobie. Jest bardzo charakterystyczny. Osobiscie nawet za darmo bym sie nie zamienil nosami :D

demonobiker
04-09-10, 13:23
napewno polift wyglada duzooooo bardziej swiezo ale jak dla mnie brakuje mu tego czegos co mial przedlift.w przedlifcie natomiast denerwuje mnie tylko zbyt maly znaczek H w grillu jest jakis taki malo dorobiony,lepiej wyglada bez niego

reXio
04-09-10, 13:49
Moznaby jakos customowo wsadzic wiekszy? Jest faktycznie lekko gejowsko - maly.

Nawet na tyle polifty mialy wieksze dlatego zmienilem. Ale tam sie da bez problemu, przod to juz inna historia :(