Zobacz pełną wersję : Swap hamulcy z pralki vti do civic-a 5 gen??
Maximus1919
30-08-10, 18:49
Witam, szykuje się niedługo do swapa hampli w moim 5 genie HB. I pytanie do was czy jest możliwość przełożenia hamulcy z preludy Vti razem z mechanizmem skrętnych kół z tyłu?? Podejdzie taka opcja?? Nie ukrywam że mega jestem ciekaw jak by się to sprawowało w civic-u a koszt swapa i tak jest ten sam co z 6 gena z b18c4 pod maską... :rolleyes:
Witam, szykuje się niedługo do swapa hampli w moim 5 genie HB. I pytanie do was czy jest możliwość przełożenia hamulcy z preludy Vti razem z mechanizmem skrętnych kół z tyłu?? Podejdzie taka opcja?? Nie ukrywam że mega jestem ciekaw jak by się to sprawowało w civic-u a koszt swapa i tak jest ten sam co z 6 gena z b18c4 pod maską... :rolleyes:
Zależy o co pytasz, bo kwestia podejścia jest jak zwykle względna. Bez wielkiej rzeźby to się nie obejdzie o ile wogóle się da to zrobić. Nie słyszałem, żeby ktoś coś takiego robił, więc wątpie, żebyś uzyskał informacje na ten temat bez spróbowania samemu.