Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sprysk. lamp+podg. siedzenia

Cywa
10-11-06, 03:11
Witam
1 Chcialbym zamontowac w swojej hani spryskiwacze na swiatla (przynajmniej na przod) czy jest to mozliwe w modelu 5gen HB ? wiem ze w nastepnej gen bylo to montowane ale w tej..?
2 Nie wiecie czy da sie zamontowac w tym modelu podgrzewane siedzenia ? :) Jezeli ktos wie co i jak bardzo bym prosil o jakies porady..

I czy orientujecie sie gdzie mozna kupic przelacznik + spryskiwacze, moze jakis schemat??

Pozdro ;]

mic
10-11-06, 09:35
Zarowno spryskiwacze reflektorow jak i podgrzewane siedzenia byly montowane jako wyposazenie dodatkowe w Vgen wiec na pewno sie da. Pewnie tylko ciezko bedzie znalezc uzywane oryginalne czesci.

Lcfr
10-11-06, 10:05
podgrzewacze siedzen były najczęściej w wersjach kanadyjskich...

spryski reflektorów tez tam bywały...

montaz takich rzeczy nie jast jakims problemem ale bedzi trudnosc z dostepnoscia czesci....
to graty malospotykane i kupienie ich na wtórnym rynku graniczy z cudem albo przynajmniej wielkim szczesciem...

co do podgrzewania siedzen poszukałbym czegos uniwersalnego a co doi sprysków to chyba szybciej kupisz "rogi" od 6generacji...

Ja szukalem 3-4 miesiace i z braku czesci założyłem "kombinowaną" wersje sprysków (dodatkowy, dwupompkowy zbiorniczek plynu+spryski chyba od uno-3strumieniowe...)

Cywa
10-11-06, 13:41
Moglby mi ktos pomoc to ogarnac i poszukac czesci ?? Bardzo bym byl wdzieczny, aa i jeszcze cos jaki jest tego koszt tak +/- ??

Lcfr
10-11-06, 13:43
Moglby mi ktos pomoc to ogarnac i poszukac czesci ?? Bardzo bym byl wdzieczny, aa i jeszcze cos jaki jest tego koszt tak +/- ??

rozumiem, ze pomóc to np. zamontowac... a szukac za Ciebie czesci????? troche dziwne :neutral:

Cywa
10-11-06, 13:46
Tzn.. chodzilo o to ze moze ktos zna namiary na jakies dobre strony/sklepy/szroty ?? Sam mowiles ze z dostepnoscia jest baaaaardzo ciezko wiec przyda sie pomoc :| Bylbym wdzieczny

Lcfr
10-11-06, 13:48
Tzn.. chodzilo o to ze moze ktos zna namiary na jakies dobre strony/sklepy/szroty ?? Sam mowiles ze z dostepnoscia jest baaaaardzo ciezko wiec przyda sie pomoc :| Bylbym wdzieczny

na forum w dziale sprzedam sa ludzie którzy maja czesci wiec moze u nich popytaj...
no i zostaje jazda po szrotach albo zapytania na allegro...