Zobacz pełną wersję : subbufer w zabudowie?
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?p=7633391
robił ktoś już coś takiego u siebie?
...czy ktoś już może ma u siebie taką boczną zabudowę i czy jest zadowolony? Ja mam skrzynkę i trochę mi wadzi w kwestii gabarytów...
skrzynka z laminatu to jakas nowosc? odpowiem - nie.
ps.
ten glosnik nazywa sie subwoofer. woofer - okreslenie glosnika niskotonowego w jezyku angielskim. nie bufer.
To zwyczajne zabijanie tego tematu... ja piszę potocznie po polskiemu. Mi to nie przeszkadza, a ty się zwyczajnie czepiasz:confused:
Nie wiem jak ty ale ja potrafię policzyć taką zabudowę i dobrać litraż do odpowiedniej charakterystyki a się nie mądrze:cool:
Z kontekstu twojej wypowiedzi wynika że nikt na forum tego nie robił a nie możesz tego wiedzieć ...wiec wnioskuje że tylko ty nie masz takiej zabudowy.
nie, nie mam. fajnie, ze liczysz takie rzeczy, moge cie dotknac?
twoje pytanie jest nieprecyzyjne. delikatnie rzecz biorac nie wiadomo o co tak wlasciwie pytasz poza tym, czy ktos cos takiego robil. pewnie robil. moze ktos tu na forum tez. czy taka odpowiedz cie satysfakcjonuje, czy moze chciales spytac jak wykonac taka zabudowe, ale zapomniales o zamieszczeniu tego pytania w poscie?
3,884 bez sensownych postów...:o
Naprawdę chcesz mnie do tchnąć ?
Swoją drogą bardzo ładnie wyszło Ci to twoje EG ...a deska z Integry to majster styk! Szkoda że jestem biedny i nie stać mnie ta takie cudo:( sama pracowitość to za mało!!!
Mi chodzi czy ktoś już może ma u siebie taką boczną zabudowę i czy jest zadowolony? Ja mam skrzynkę i trochę mi wadzi w kwestii gabarytów...
niejedna osoba ma skrzynkę wykonaną zbliżoną techniką i przy zachowaniu kilku podstawowych zasad jest ona w stanie zbliżyć się jakościowo do skrzynki z MDF. Dla niezbyt wymagającego słuchacza będzie wystarczająca.
Dla niezbyt wymagającego słuchacza będzie wystarczająca.
Trzeba by uważać na zachowanie sztywności konstrukcji, żeby się nie okazało że oprócz głośnika gra nam cała skrzynka.
-=GrZeSiEk=-
19-08-10, 12:13
Posiadam podobna skrzynie w civicku 5g o pojemnosci 20 litrow z glosnikiem jbl 20. Dzieki czemu mam prawie caly bagarznik do dyspozycji