Zobacz pełną wersję : problem z dławieniem sie:(
posiadam honde civic hb z 92r wersje amerykanska i co jakos czas dławi sie przez jakies 3s a potem normalnie jedzie co to moze byc???? honda nie posiada instalacji gazowaj czasami sie pojawia zołta kontrolka CHECK pomozcie!!!!!!!
jesli zapala sie check to musisz zrobic samodiagnostyke http://hondapl.org/samodiagnostyka/samodiagnostyka.html
mlody241,
Mam honde 92 amerykanin 1,5 16V też mam problem z dławieniem sie ale bez zlotej kontrolki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
posiadam honde civic hb z 92r wersje amerykanska i co jakos czas dławi sie przez jakies 3s a potem normalnie jedzie co to moze byc???? honda nie posiada instalacji gazowaj czasami sie pojawia zołta kontrolka CHECK pomozcie!!!!!!!
ja przeczyściłem kopułkę rozdzielacza było tyle nalotu że musiałem nożem skrobać Możesz też do filtru paliwa zajrzeć,obczaić przewody WN (moje w nocy świeciły)i świece i wyprzedzenie zapłonu lub jego brak. Dodam też że honda w niskich obrotach ma małego muła