Zaloguj siê

Zobacz pe³n± wersjê : Dziwny odg³os z lewego ko³a D13B2...

Mess
07-11-06, 00:07
Witam ponownie i kolejne pytanie mi sie nasuwa na usta... Juz kiedys byl podobny Topic ale i tak sie nic zniego nie dowiedzialem.Mianowicie Chodzi o lewe ko³o.... jak jade to slychac tak jedzie pociag po torach tylko wytlumione... Sprawdzalem ³ozysko na kole i nie ma luzu ale slyszalem ze moze nie miec a moze tak wlasnie buczec...i to nie jest stuk metaliczny tylko cos alla jakby sie jechalo na przebitym Kole...Co moze byc powodoem takich objawow?

wi¶nia
07-11-06, 00:13
Podobnie mam, te¿ mi buczy w moim samochodzie (d13b2) najczê¶ciej przy skrêcaniu, chocia¿ czasem te¿ gdy jadê prosto. Mam nadzieje ¿e to tak ma byæ :P .

Pozdrawiam

Mess
07-11-06, 00:16
No raczej tak ma nie byc bo wczesniej nie bylo:P A zagluszac radiem tego juz nie bede:PWiec co to za problem?

prz3mo
07-11-06, 00:16
Witam ponownie i kolejne pytanie mi sie nasuwa na usta... Juz kiedys byl podobny Topic ale i tak sie nic zniego nie dowiedzialem.Mianowicie Chodzi o lewe ko³o.... jak jade to slychac tak jedzie pociag po torach tylko wytlumione... Sprawdzalem ³ozysko na kole i nie ma luzu ale slyszalem ze moze nie miec a moze tak wlasnie buczec...i to nie jest stuk metaliczny tylko cos alla jakby sie jechalo na przebitym Kole...Co moze byc powodoem takich objawow?

Powodem oprocz skonczonego ³o¿yska moze byc np. wadliwa opona, wydaj±ca taki szum.

wi¶nia
07-11-06, 00:17
A g³o¶no Ci buczy?? Bo u mnie trzeba sie dobrze ws³uchaæ

!markos
07-11-06, 00:33
a czy to aby na pewno jest odpowiedni dzial na zadawanie takich pytan? :570: