Zobacz pełną wersję : Dylemat?!?! Kolektor 4/2/1 + HI FLOW CAT
robert19883
16-08-10, 10:42
Tak jak w temacie mam dylemat czy kupić kolektor 4/2/1 + HI FLOW CAT ponieważ mam H .
. . w gazie i nie jestem pewien czy się nic nie pochrzani i od razu chciałem zrobić przelot 2".
co na ten temat myślicie?? , proszę o poradę bo nie chce wtopić kasy w razie czego
http://allegro.pl/item116...da_civic_d.html
Śmigałem na gazie z 4-2-1 plus hi flow cat i nic się złego nie działo:D
Jedynie autko lepiej się zbierało :D
kupuj, nic sie zlego nie bedzie dzialo. sprawdz tylko mieszanke przy max obciazeniu, moze bedzie trzeba troche wzbogacic mieszanke.
Dla mnie szczerze bezsensu jest montaż hi flow cata bo nie ma nic wspolnego z kolektorem sportowym. Jest to poprostu tlumik przelotowy i tyle.
Ja mam zamontowany i nie narzekam ;)
Dla mnie szczerze bezsensu jest montaż hi flow cata bo nie ma nic wspolnego z kolektorem sportowym. Jest to poprostu tlumik przelotowy i tyle.
hmmm chyba pomyliles dwie rozne sprawy - kolektor wydechowy z katalizatorem ;), ktory w tym przypadku kolega chce zamienic na hi flow cata, czyli tlumik przelotowy.
U mnie jeszcze dodatkowo po wymianie na 4-2-1 i hi flow cat zrobiło sie troche głośniej, bardziej rasowo chodzi :D