Zobacz pełną wersję : Fotel pasazera
Dosc glupie pytanie ale...mam taki problem ze siedzac na fotelu pasazera przy jakim kolwiek poruszeniu skrzeczy jak stary dziad jak by byl fotel z 1940 hahaha i nie wiem czy smarowanie jakie spomoze mial ktos uz taki problem pozdrawiam
za duzo sexu w samochodzie ;)
marcin EZG
06-11-06, 15:39
musisz z partnerką przejsc na tylną kanape, tak na marginesie przednei fotele w hondawce sa delikatne heheh
U mnie też tak jest - ostatnio doszedłem do wniosku że to mocowanie pasa skrzeczy a nie sam fotel. poruszaj nim jak jest zapięty tak energicznie
Dokładnie to smaruje wejście pasa (zatrzask) i pod nim (bo on się tak rusza do góry i na dół u mnie po psiknięciu tam troche wd40 już nic nie piszczy :D
Pozdrawiam
Witam,
zgadzam sie, u mnie tez piszczy. Posadzilem nawet narzeczona o to ze za duzo wazy i fotel przez nia piszczy, a to mocowanie pasa faktycznie..bueheaha :lol:
Heheh sex tylko w domku albo jesli juz to wlasnie na tylnym siedzonku czyli co mam wpuscic wd40 w srodek tego zapiecia do pasow
czy ogolnie tam popsikac?
Do środka i ogólnie i pomaga :grin:
Pozdrawiam
hmm a co zrobic jak skrzeczy fotel, ale kierowcy i to od zewnetrznej a nie od strony recznego?? bo normalnie szlak mnie trafia.