pablo12
07-08-10, 22:49
mam w moim ej9 dość często tak iż gaszę wychodzę zamykam pilotem wszystko fajnie rygle wskakują światła mrugną sygnał 1Xpiknie i super auto zamknięte idę do domu i słyszę jak alarm popiskuje tak jakby normalnie ostrzega że ktoś nie wiem oparł się lub walną w karoserie wyglądam za okno spokój nic się nie dzieje schodzę bo popiskiwanie się powtarza zamykam okna sprawdzam i wale drzwiami klapą aby dobrze zamknąć idę do domu i znów po chwili pip pip parę razy otwieram go i zamknę i znowu pip pip znów schodzę zapale silnik zgaszę zamkną drzwi okna sprawdzę, uzbroję alarm i nagle przestaje za dwa 2dni znów ni z tego ni z owego znów słyszę jak sąsiadów wieczorem w****ia pod oknami
Co jest przyczyną? nie wiem czułość żadnych czujników kabinie nie mam sterownik schowany syrena na kluczyk i tyle nie znam się czy to jest wina nie wiem czujników w drzwiach zaśniedziały czy jak że czasem ok cały dzień całą noc stoi się nic nie dzieje a czasem odbija co posprawdzać na początek przed podjechaniem gdzieś do fachowca????????????????
Co jest przyczyną? nie wiem czułość żadnych czujników kabinie nie mam sterownik schowany syrena na kluczyk i tyle nie znam się czy to jest wina nie wiem czujników w drzwiach zaśniedziały czy jak że czasem ok cały dzień całą noc stoi się nic nie dzieje a czasem odbija co posprawdzać na początek przed podjechaniem gdzieś do fachowca????????????????