Zobacz pełną wersję : Halogeny do 5D 98' montaż
Witam, czy w wersji civica 5D 98' - istnieje jakaś intslacja by podpiąć halogeny ? (kupiłem halogenki + zaślepki + przycisk i muszę to wszystko jakoś porządnie zamontować) A jeśli nie ma, bo niewiedziałem, żadnych kabli, czy ktoś sam montował i czy może podzielić się jakimś doświadczeniem i uwagami? Bo pewnie prostego schematu też nigdzie nie znajdę.... Będę wdzięczny naprawdę za każdy opis nie wspomnę o manualu. Pozdrówka.
Na jakiejs stronie (chyba czeskiego klubu hondy) byla kiedys taka dobra instrukcja jak zainstalowac halogeny w 5D. Od poczatku do konca, ze schematami i obrazkami. Niestety nie moge tego znalezc u siebie na dysku (choc na 100% gdzies to mam), ale moze odpal Google i poszukaj.
Pzdr.
na necie sprawdzałem, ale nic konkretnego szukajka nie znalała, jeśli byś znalazł ten pliczek, pilssss wrzuć jakąś linkę lub daj znać
Ok, postaram sie. Podaj maila, jak znajde, to Ci podesle.
Jeśłi odszukasz to podeślij na ralfox@interia.pl Z góry śliczne dzięki. Pozdrawiam Tomku !
dajcie tu namiar komus ise przyda ja rowniez poszukuje jakis info na temat hb 97r! :)
jak narazie to nikt nie ma ........ i ja też
Instrukcja sie znalazla. Ralfox dostal na maila :)
Pozdrawiam.
[ Dodano: Pią 03 Lis, 2006 ]
Znalazlem bezposredni link do instrukcji montazu swiatel przeciwmgielnych w Civic 5D 95-00:
http://www.hondaclub.cz/download/Mlhovky.zip
Pzdr.
Witam!
A ile dałeś za komplet jeśli można zapytać?Chętnie bym też je domontował, ale ceny mnie powalają.
pozdrawiam
400zł
[ Dodano: Sro 08 Lis, 2006 ]
powiem tak, niespodziewałem się nawet, że oryginalne halogenki dają tyle światła ! Naprawdę jestem pod wrażeniem i nigdy nie pożałuję tego zakupu. Montaż bardzo prosty, wszystko świetnie pasuje, Bardzo polecam !
A gdzie je kupiłeś - jeżeli to nie tajemnica. Szukam ich od lata . Cena też nie jest zła.
Na podstronie giełda znalazłem osobę która sprzedaje takie rzeczy. e-mail do niego ccu@op.pl - pytaj u tego gościa, jest z Gdańska, już nie jedną rzecz u niego kupiłem i jestem zadowolony :-) jest pewny!
Mam pytanie do kolegów Hondziarzy.
Mam zamiar kupic do hondzi halogeny Helli FF 50, kupiłem już oryginalny przełacznik.Czy instalacja halogenów do oryginalnego przełącznika ułatwi mi montaż ? I gdzie sie podpiąć z hellagenami ?
pozdrawiam