Zobacz pełną wersję : które radio ??
palermo444
03-11-06, 00:22
co sadzicie o radiu SONY GT300 i o JVC KD-G521 bo waham sie miedzy tymi dwom modelami :) prosze o pomoc
palermo444
03-11-06, 00:35
a co bys polecil ??
[ Dodano: Pią 03 Lis, 2006 ]
w granicach cenowych tak do 530 zł
do 530 ? Alpine
http://www.allegro.pl/search.php?string=alpine&category=712&country=1&location_radio=2&state=0&st=gtext&order=t&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=530
celuj w CDA
wojtus1199
03-11-06, 11:28
pioneer
Alpine albo Pioneer... chociaz w tej polce cenowej chyba wybralbym Pioneera (wyglad, pokretlo) Pioneer deh-30MP jest dosyc sympatyczny....
ja też miałem ten sam problem i długo szukałem dobrego radyjka
ze spokojną głową mogę polecić Alpine CDA-9857R
a to ma być na mp3 czy może być bez?
bawie sie od kilku dni gvoxem i naprawde jestem zaskoczony jak to fajnie dziala i gra
ja mam gt 500 i jestem bardzo zadowolony
Alpine, Clarion celuj w to
chomik_vet
23-11-06, 18:32
Jesli jestes melomanem i szukasz czystego dzwieku tylko Clarion i Alpine
Nawet podstawowy model zagra lepiej niz Sony czy JVC opcja moze byc Kenwood
Potem tylko wymiana okablowania i glosnikow hahah
skoro juzs taki temat ktos zalozyl to podepne sie z pytaniem czy warto : jvc z numerem 909(chyba ppm mial kiedys takie).warto?
czy jednak alpine.pioneer nie wchodzi w gre(juz mialem takie radio a teraz chce inne :wink: )
ppm miał sh55 chyba,ja mam 909 i sobie chwalę.poza tym zależy jakie Alpine bo ten jvc 909 to juz ponoc kultowy model na zachodzie się robi a najlepsze alpiny to stare serie 79xx i 78xx chyba.i mozna dość tanio dostac je na allegro
ja mam 909 i sobie chwalę
ja radio planuje za jakies 2 miesiace kupic jak wyjde na prosta z kaska wiec jak bedziesz chcial sprzedac... ;)
alpine ktory mi sie podoba kosztuje (uzywany) 700 plnow.troche duzo jak na moja kieszen wiec szukam jakies alternatywy
ppm miał sh55
sh77 :D
Warto - za te pieniądze całkiem przyzwoite dźwiękowo
sh77 no ja mam to radyjko i jest ok