PDA

Zobacz pełną wersję : Lampa przednia po lifcie

hiro
03-08-10, 18:57
Musiałem wymienić jedną lampę. Zacząłem najpierw od DEPO niestety nie byli w stanie jej wyregulować na stacji obsługi, wymieniłem w ramach reklamacji na drugą okazało się że ten sam problem świeci w dół i nie można jej podnieść na odpowiednią wysokość. Kupiłem teraz CARELLO ale lampe dostałem bez tej pomarańczowej oprawki w środku natomiast pomarańczowej żarówki nie mogę włożyć ponieważ końcówka w lampie jest przystosowana tylko do żarówki białej (inne ułożenie tych metalowych kulek na oprawce żarówki). Moje pytanie czy dostałem jakąś wybrakowaną lmape czy były może różne wersje tej lampy. Chodzi o lampę po liftingu ze srebrną oprawką w środku.

suchy2004
03-08-10, 20:41
Do kierunku?
Weź spiłuj pilnikiem ten jeden ząbek z pomarańczowej i będzie ok.sam tak robiłem.
Pozdrawiam

hiro
03-08-10, 20:50
no dobra można tak zrobić ale chodzi mi o to czy sprzedali mi wadliwą lampę czy były różne wersje ?

suchy2004
07-08-10, 14:29
Wydaje mi się że w każdej powinien być ten element, aczkolwiek z zamiennikami jest różnie.

hiro
12-08-10, 16:00
a więc sprawa załatwiona, lampa nie była kompletna i została wymieniona :)

Thomas80
12-08-10, 22:03
no dobra można tak zrobić ale chodzi mi o to czy sprzedali mi wadliwą lampę czy były różne wersje ?

witam
zapytaj OSCARa on zmieniał lampy na nowe i były to CARELLO, może coś doradzi.