Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : pyt o lotke ala spoon i tylne lampy

karolek1
01-08-10, 12:12
witam. moje zapytanie brzmi gdzie kupowaliście tylne lampy red white i lotke alla spoon żeby to fajnie się spasowało do szczelin na samochodzie"? prosze podawać propozycje.

kuba_guzik110
01-08-10, 19:11
lotki dokladki itp masz u mnie :) lampy allegro albo ebay

Gregory
02-08-10, 00:29
A jak cenowo? :) Bo zapatruje się na lotkę ew. dokładkę :) A wolę kupić od forumowicza niż Bóg wie kogo :P
Szukałem tematów ale albo nie umiem szukać albo są już dość stare aczkolwiek myślę że raczej to pierwsze^^

Infi
02-08-10, 22:26
witam. moje zapytanie brzmi gdzie kupowaliście tylne lampy red white i lotke alla spoon żeby to fajnie się spasowało do szczelin na samochodzie"? prosze podawać propozycje.

nie wiem jak z lotka kuby ale w tej chwili w grupowych masz temat z oferta Zoner AT gdzie wiekszosc ludzi ostatnio u niego kupowala i masz wiele zdjec i opini o wykonaniu i spasowaniu. sam rowniez mam taka lotke i nie moge zlego slowa o niej powiedziec.

kornel861
03-08-10, 01:22

A moze powiedz jakie auto...Bo sa rozne generacje:rolleyes:

karolek1
11-08-10, 21:04
zamówiłem sobie lote u Zoner AT i zeby nie zakładać nowego tematu a wiec na jaki kolor pomalować lotke czy czarny mat czy z połyskiem czy pod kolor budy? dam zdjecie samochodu i prosze o dobrą doradę. i dzięki wszystkim za porady bo pomogły:)( red white juz na samochodzie)
http://images49.fotosik.pl/238/98710775374536d4m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=98710775374536d4)

kurgan
12-08-10, 07:44
allegro.
lotki kiedys robil rek1n - juz nie robi, moja w jego wydaniu jest wporzadku
i bodajze jero kiedys cos trzaskal ale pewnosci nie mam i to byly lotki tez dobre

drypaul
12-08-10, 09:56
Też mam lotkę od rek1na. Wykonanie ok, aczkolwiek jest jak dla mnie zbyt duża szpara między lotką a dachem. Lampy red/white (nie mówię o clearach) czasem są na Allegro, ale raczej dosyć rzadko. Ja mam np. z eBaya.