Zobacz pełn± wersję : Zabezpieczenie antykorozyjne podwozia.
california
01-11-06, 12:08
Czy kto¶ co¶ takiego robił w okolicach Warszawy i mógłby polecić jaki¶ zakład?
na ulicy Wrocławskiej na bemowie (za diagnostyka w podwórku-tam jest kilka róznych autopunktów) jest taki zakład który robi konserwacje...
nawet niezle - nie wiem tylko jak z cenami...
Ja juz miałem kupiony hydrobit ale mi powiedzieli aby broń boże nie konserwować sobie podwozia bo to jeszcze gorzej. Lepiej kilka razy w zimę pojechać na mycie podwozia. Szczególnie w tych nowszych autach. teraz sam juz nie wiem kogo słuchać.
na ulicy Wrocławskiej na bemowie (za diagnostyka w podwórku-tam jest kilka róznych autopunktów) jest taki zakład który robi konserwacje...
nawet niezle - nie wiem tylko jak z cenami...
dodam że kolejne 3 konserwacje (uzupełnienie ubytków) tak mniej więcej co pół roku jest darmowe) - tylko trzeba mieć kwit z pierwszej konserwacji.
california
02-11-06, 22:44
Ja juz miałem kupiony hydrobit ale mi powiedzieli aby broń boże nie konserwować sobie podwozia bo to jeszcze gorzej. Lepiej kilka razy w zimę pojechać na mycie podwozia. Szczególnie w tych nowszych autach. teraz sam juz nie wiem kogo słuchać.
Nigdy nie słyszałem o żadnych przeciwskazaniach.