Zobacz pełną wersję : zbieżność i kąty
Bardzo prosze o porady co tu nalezy poprawic i jakimi metodami to zrobic.
Martwi mnie roznica w kątach pochylania prawej i lewej strony. Jak ze zbieżnością?
Proszę o opinie
http://img805.imageshack.us/img805/1728/zbieznosc.jpg
Ktoś pomoże??
jutro postaram Ci się to ogarnąć bo nie jestem przyzwyczajony do tej skali, bo nie wygląda mi to na stopnie/ minuty:( na codzień działam na stopniach/ minutach właśnie a wiem że są jeszcze jakoś stopnie i monuty w ułamkach czy jakoś tak. Spojrzę jutro w autodatę i to przelicze na swoje :)
thx :) czekam na jakies info :)
a co tu ogarniac? poza nierownymi negatywami trzyma fabryczne normy, tyl minimalnie za mocno zbiezny. jakiego glebszego komentarza wymaga taki wydruk?
tyl nie zostal ustawiony, woz lekko znosi w lewo. po ustawieniu powinien jechac dobrze?
nierowne negatywy czego moga byc wynikiem?
Od nie równego ciśnienia w oponach, przez obniżane sprężyny, wyrobione tuleje, skrzywione wahacze aż po krzywą budę. Ale wynik badania jest tak naprawdę w normie
to że znosi może być wynikiem różnego zużycia opon
Ja zauwazylem ze np. moja 5D jest okrutnie wrazliwa na ustawienie zbieznosci. Niby w normie, a lubi znosic lekko jak nie jest ustawione wszystko dokladnie. Bo jest jeszcze niedokladnosc aparatury pomiarowej....
to że znosi może być wynikiem różnego zużycia opon
opony sa nowe :/ pojade ustawic jeszcze tyl i zobaczymy co sie bedzie dzialo