Zobacz pełną wersję : Malowane detale kokpitu
Witam klubowiczow postanowilem sobie pomalowac pare rzeczy w srodku na srebno,miedzy innymi Kokpit,Nawiewy no i Klameczki. :grin:
Czekam na jakies wasze komentarze:)
Lecz nie moge wrzucis fotek :sad: bo wyskakuje mi co chwila taka tresc "Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (1 Bajtów)" Moze wiecie co z tym nie tak.
Ale zalanczam Link z zdjeciami http://galeria.h3m.pl/main.php?g2_itemId=9830
srednio mi podchodzi srebrne wnętrze do czerownego lakieru... :neutral: choc sam miałem srebrne (auto białe) :)
wrzuc inne foty bo tamte to maly rozmiar-nie otwieraja sie-nie widac szczegółów....
ale osłona kolektora to mi sie podoba - wiele pracy chyba kosztowała skoro to polerka...
jak to robiłes?
Jak kto lubi
Kolega MartinS ma wnetrze wlasnie tak zrobione, tyle ze on ma auto srebrne. Uwazam jednak ze lepiej zrobic pewne elementy na srebrno, niz w kolor auta (np na czerwono), bo to juz nie jest fajne, a tak moze to byc imitacja aluminium :-)
JUwazam jednak ze lepiej zrobic pewne elementy na srebrno, niz w kolor auta (np na czerwono), bo to juz nie jest fajne, a tak moze to byc imitacja aluminium :-)
mnie tu nie pasuje ani srebrny ani czerowny.....
predzej bym dał cos takiego jak w dziale teksty...
a u MartinS'a jest ok- wysztko jakos współgra i wyglada elegancko......
srednio mi podchodzi srebrne wnętrze do czerownego lakieru... :neutral: choc sam miałem srebrne (auto białe) :)
wrzuc inne foty bo tamte to maly rozmiar-nie otwieraja sie-nie widac szczegółów....
ale osłona kolektora to mi sie podoba - wiele pracy chyba kosztowała skoro to polerka...
jak to robiłes?
No bylo troszke pracy przy tym Najpierw zmatowalem papierem wodnym a puzniej na wiertarke Filc i pasta Automax,
kokpit i nawiewy ok, co do klamek to uważam że to nie jest dobry pomysł, popniewaz narażone sa na ścieranie więc po jakims czasie albo będziesz skrobał albo malował ponownie....
co do kolorów srebrny do czerwonego...gusta i guściki, mi się średnio widzi....
to juz nie modne chyba!? nie wspomne o tym ze te pomalowane elementy odbijają sie w szybie!
jesli juz to mozna pomalowac na czarny metalik, tak sam u siebie myslałem zeby tą ramke co jest wokół radia całą pomalowac na czarny metalik z drobinkami metalu coby sie troche mieniło i imitowało carbon.
Nie no mysle ze klameczki sie nie beda scieraly jest podklad na to lakier,no i lakier besbarwny.a co do mody to teras w sumie te nowe samochody to prawie maja wszystkie wykonczenia na srebno.Ale jak mi sie znodzi to pomaluje na czarny metalic :grin:
pozdrawiam
szalo, WITAM CIE SZALO,MOGLBYS POWIEDZIEć CZYM MALOWALEś KOKPIT???MOJE GG:3134899