kukisddz
27-07-10, 10:16
elo powstanowiłem kupić nowe świece do auta, wiec sie zastanowiłem gdzie moge kupic swiece i sie wybrałem do sklepu z dewocjonaliami bo mam pod domem, bo pomyslalem "świece" potrzebuje a tam na 100 beda jakieś, wiec poszedlem i powiedziałem ze chce 4 świece i babka mi przyniosła 4 świece. troche duże mi sie wydaja świece komunijne, no ale ja się nie znam no, i wiec sie pytam czy takie świece można samemu zamontować ? i gdzie takie świece musze wciśnąć?? gdzieś pewnie wzdłuż silnika nie ? bo dlugie sa i w pionie moga sie nie zmieścic i jakim kluczem z 30 pewnie nie ? co chlopaki ? mial ktos juz taki problem ? czy jednak musze do mechanika jechac ? generalnie chciałbym to sam zrobić, wieksza radość no i po kosztach tniemy. No i kiedy bede musial je znow wymienic.
hahaha
a tak na serio to swiece mozna samemu wymienic ? nie trzeba ich taktowania ustawiac? czy jak sie to tam nazywa...kupilem NGK ( 1.1 taktowanie czy cos tam) hm.. auto na gaz :D no i jaki klucz tam wchodzi :)to ze dlugi to wiem ;d
hahaha
a tak na serio to swiece mozna samemu wymienic ? nie trzeba ich taktowania ustawiac? czy jak sie to tam nazywa...kupilem NGK ( 1.1 taktowanie czy cos tam) hm.. auto na gaz :D no i jaki klucz tam wchodzi :)to ze dlugi to wiem ;d