Zobacz pełną wersję : Srednica tarcz hamulcowych EG5
Jaka srednice maja tarcze z przodu a jaka z tylu w EG5 z ABSem?? bo raz czytam ze na przodzie 240 raz ze 262 i juz sam nie wiem...
no i fajnie
tylko teraz jest taka sprawa ze nie widze wogole na Allego tarcz na tyl... sa 240mm ale na przod, czy to jest jakas roznica ze tarcza na przod/tyl czy moge kupic tarcze 240mm przeznaczona na przod a zalozyc na tyl??
Niestety nie możesz.
Musisz kupić tarcze na tył, gdyż są one niewentylowane i mają inne odsadzenie niż przednie jak również nie zmieściłyby się w zaciski.
tylko teraz jest taka sprawa ze nie widze wogole na Allego tarcz na tyl...
to może umyj oczy :D bo ja widze dwie strony takich tarcz
ps. na tył 239mm :)
no tylko ja chcialem jakies brembo a nie made in honolulu :D :D
a czy tarcze ATM np takie:
http://moto.allegro.pl/item1147139845_tarcze_atm_honda_civic_iv_v_crx_iii _tyl_gt.html
to sa cos warte czy po roku beda krzywe???
Kurde, kiler idziesz do Intercarsu i kupujesz. Na wsi nie mieszkasz by nie mieć sklepu gratami. Ja kupiłem na tył jakieś Ferodo za ok 80 zeta/kpl i śmigają. Pamiętaj, że tył nie hamuje jakoś specjalnie, a w civicach to 80% przypadków to prawie w ogóle, więc nie masz się co bać.
Ja kupiłem na tył jakieś Ferodo za ok 80 zeta/kpl i śmigają. Pamiętaj, że tył nie hamuje jakoś specjalnie, a w civicach to 80% przypadków to prawie w ogóle, więc nie masz się co bać.
Dokładnie. Jeśli masz tył hamujący to jest to hamowanie wspomagające i nie musisz mieć Bóg wie jakich *****iaszczych wypasionych brembowskich tarcz. Takie wypasówki na przód zamontuj. :) elo