Zobacz pełną wersję : Czerwone fotele Vti
Mysle o obszyciu przednich foteli w czerony kolor jak myslicie czy to bedzie dobrze wygladalo..Czy nie wiesniaczyc?
Nie wieśniacz hehe ;) Ewentualnie pakuj czerwone recaro :D
jesli czerwone to tylko recaro lub jak nie masz kasy kopie recaro z mtuning za smieszna kase.
Skrzati ugadaj się z haczkiem, on ma już w swoim jajku te a'la recaro więc można obczaić a do strzegomia daleko nie mamy:) Wg mnie fajna sprawa i nie wiem czy sobie takowych nie sprawie :)
on byl u Mnie przed robieniem swojej fury ale teraz go nie widzialem no do strzegomia mam 15km wiec luzik zadzwonie do niego bo i tak mial przyjechac zeby sobie jego fure obczail..
on byl u Mnie przed robieniem swojej fury ale teraz go nie widzialem no do strzegomia mam 15km wiec luzik zadzwonie do niego bo i tak mial przyjechac zeby sobie jego fure obczail..
Był ostatnio u mnie w Świdnicy w robocie, miazga co z autem zrobił :D
PS Nie chcesz swojego wnętrza pogonić bo poluje na tapicere EG6 :D
Co do foteli to wyglądają ok, ale ja sie na nie zdecyduje za pare miechów, zobaczymy czy jemu sie nie wysiedzą hehe :) No i na pewno skóry bym nie brał bo w takie upały to pewnie o bezpłodność zahacza siedzenie w aucie bez klimy :P
Jak będziecie sie ugadywać na spota to zróbcie go o 16 :D To też podbije, jeśli będzie w Ś-cy hehe;)
No a mial sie do Mnie odezwac..
haha nie nie chce..
no zobaczymy co mu sie stanie z tymi fotelikami..:))
Spoko jak cos to dam Ci znac..