Zobacz pełn± wersję : Z cyklu czy podejdzie..dokladka VTi 5g-6g
Zamowilem dokladke od H Vti pod przedni zderzak,tylko nie bylo od 5g,tylko od 6gen.Poniewaz cena jest smieszna(po znajomosci) zdecydowalem sie na dokladke od nowszego modelu,wedlug opisu jest ona dwu czesciowa p/l...i jak z nia bedzie,bedzie pasowac?! jezeli nie podejdzie to i tak ja drozej sprzedam :lol:
dokładka od VTi byla jako jedna całosc a nie 2 czesciowa - widocznie jakas podrobka :roll:
dokladka do 5g VTI kosztuje w ASO 300 złotych. nówka, zapakowana.
dokladka do 5g VTI kosztuje w ASO 300 złotych. nówka, zapakowana.
U jakiegos dealera w Wawie? W Poznaniu jeden chce 340zł :?
a za dokaldke od vti 6 gen w kolorze nadwozia w krakowie chca 1039 pln :shock:
nie wiem jak ta seryjna ale jak dla mnei na 99% nie da rady bo kiedys z ciekawosci przykladalem ta taka popularna dokladke jak mial Bero czy ma Paweł do swojego ex 5 gena i ni kuta nei pasuje bo 6gen ma szerszy zderzak :wink:
ale jeszcze zdaj relacje
Aha co do ceny 1000zl!!!!! koszt nowej(podrobionej) dokladki to 6zl za lewa i 6zl za prawa razem 12zl(mam zalatwiona z hurtowni) ale wynika z tego,ze jest ona dwu czesciowa i od 6gen,jutro ja bede mial jezeli nie podejdzie to odsprzedam.
Pozdro.
Dokładka do 5gn od 6generki nie bedzie pasowała :( już kiedy¶ próbowałem z koleg± tego patenciku ale kicha bynajmiej orginalna :wink:
U jakiegos dealera w Wawie? W Poznaniu jeden chce 340zł :?
300, 340 - mała różnica...
Szymon Septic
29-03-05, 22:20
Ja zalozylem od 1.8Vti 5D...koszt w serwisie 290zl...w innym chcieli 400 :evil: Niedlugo zrobie sesje zdjeciowa mojej Hondzi to pokaze wam ja w nowym wcieleniu :wink: Prace juz zakonczone czeka tylko na sesje :D
Ja zalozylem od 1.8Vti 5D...koszt w serwisie 290zl...w innym chcieli 400
Gdzie j± kupiłe¶? Może do 5g VTi będzie tańsza ;)
a nie lepiej kupic sobie VTi ?? :twisted:
a nie lepiej kupic sobie VTi ?? :twisted:
:evil: