PDA

Zobacz pełną wersję : jakie zawieszenie..

RadekNSZ
12-07-10, 16:52
witam.. mam taki problem . a mienowicie: ...nadszedł juz czas na zmiane amortyzatorów w mojej hani.amorki jakie bd brał to napewno kayaba na spręzynie kayaby. tlyko mam problem bo chce kupic gwint a nie moge znalesc nigdziej sam gwint bez zadnych regulacji . moze ktos by cos poleci moze ktos cos podesle jakis gwint z kayaby bo sam nie moge znalesc jakos albo tak szukam :P . ? a druga sprawa.. jesli juz nie bedzie tego gwintu to moze mi ktos powiedizec jaka długosc jest w civic coupe Ej2 moze nie długosc a wysokosc.. na seryjnym zawieszeniu mierząc od początku tej listwy co jest na progu pod drzwiami.ile centymetrow jest od progu do ziemi .. bo ja mam juz jakies obnizone .. było juz tkaie jak kupowałem . i teraz nie wiem jakie soprzęzyny dobrac wrazie czego jak by tego gwintu nie bo .. ile wynosi seria ??

!markos
12-07-10, 19:44
kyb nie produkuje gwintow.

fajgus
12-07-10, 20:51
a nie moge znalesc nigdziej sam gwint bez zadnych regulacji
znaczy się gwint bez gwintu tak ??? bo tak to zrozumiałem....kolego...tematów o zawieszeniu ( seryjnym, sportowym, gwintowanym ) jest tyle, że szkoda zakładać kolejny... nasty już post.....poszukaj dokładnie...odp na twoje pytania padły już na forum kilka...jak nie kilkanaście razy....pozdrawiam...

RadekNSZ
12-07-10, 22:31
kolego .. :P bez regulacji .. miałem na mysli tłumienia ipowrotu itp :P.. thx wyszukiwarka mi nie działa:D