Zobacz pełną wersję : SWAP WARSZAWA GDZIE ??
Może ktoś polecić jakiś dobry warsztat który by się podjał swapa silnika z hondy VI gen 97 D16Y8 Do civa V gen 94 D15b7?? Położona już cała wiązka komputer silnik wsadzony ale ludzie co to robią niezabardzo ogarniają honde. I Np niewiedzą jak z pompą wspomagania zrobić czy półosiami. Szukam w warszawie lub pod warszawą jakiegoś warsztatu zeby to dokończył. Ktoś moze ma jakis namiar??
pogadaj z maciekxxxx on ma pracownika z aso hondy ktory robi swapy .
Wysłałem mu zapytanie ale jak coś to prosze jeszcze o jakieś info. Niechce zeby mój samochód stał pół roku w warsztacie. Szczególnie że mam 3 miesięczny lakier na nim a już mi wyryli ryse w zderzaku przednim.
Nie ma problemu kolego z takim swapem, tylko pamietaj o jednym za poprawki placisz razy 2 niz bys to od poczatku robił w warsztacie z doswiadczeniem :-)
Tz poprostu potrzeba podłączyć deske bo pod maską wszystko git
no a sparawa półosi i pewnie nie mieszcacej sie pampy wspomagania?
a co tam niby z polosiami i z pompa ma nie pasowac?
No własnie coś im niepasowało ale chba juz ogarneli bo jak dzwoniłem mówili że mechanicznie poskładali tylko elektryka jeszcze.
Wysłałem mu zapytanie ale jak coś to prosze jeszcze o jakieś info. Niechce zeby mój samochód stał pół roku w warsztacie. Szczególnie że mam 3 miesięczny lakier na nim a już mi wyryli ryse w zderzaku przednim.
wal do zioma maćka, robie dobrze i szybko i wsumie niedrogo :)
moze streetshadows garage?
moze streetshadows garage?
popieram ;)
http://forum.streetshadows.pl/forum/
szukaj po zwyklych warsztatach np q-serwis w ktorych zrobia ci uslugę wyjęcie / włożenie silnika, bo swap to tak z amerykanska drogo brzmi 8)
Może ktoś polecić jakiś dobry warsztat który by się podjał swapa silnika z hondy VI gen 97 D16Y8 Do civa V gen 94 D15b7?? Położona już cała wiązka komputer silnik wsadzony ale ludzie co to robią niezabardzo ogarniają honde. I Np niewiedzą jak z pompą wspomagania zrobić czy półosiami. Szukam w warszawie lub pod warszawą jakiegoś warsztatu zeby to dokończył. Ktoś moze ma jakis namiar??
StreetShadows GARAGE
ul. Żwirki i Wigury 2b WWA
kontakt: 601 142 373 ; 605 433 344
gruby1983 zadzwon i dowiedz sie,napewno nie powinno byc lipy ze swap'em
PzdR