Zobacz pełną wersję : Dostep do czesi Civic Si 4D 2008r.
rafalfriday
04-07-10, 23:48
Witam. Mam chec kupic Civica Si 4D. Waham sie jedynie dlatego, ze nie wiem czy czesci do tego auta sa dostepne w polsce.
Prosze o podpowiedz lub podsuniecie tematu jezeli juz taki byl.Dzieki
iced_devil
06-07-10, 12:11
nie ma większych problemów jeśli chodzi o części eksploatacyjne, większość podchodzi z europejskiego sedana, blacharskie to wiadomo, niektóre podchodzą niektóre są typowe dla amerykanki, po za tym jakie wogóle części ci będą potrzebne.... ;) pióra do wycieraczek ;)
Witam,
Ja pytałem a ASO Honda Białystok o amortyzatory i linkę ręcznego do Civic sedan wersja USA i nie ma problemu.
TU (http://csk.pl/~darek/Quotation1275908332217.pdf) masz nawet wycenę i czas realizacji. Myślę że i z pozostałymi częściami też nie ma problemu. Problemem może być czas realizacji i cena ...;)
Pozdrawiam, Darek
W przypadku Si 2D często na część czekałem/szacowali czas oczekiwania na 1-1.5 miesiąca. Co do cen, to czasami porównywalne, a czasami nawet niższe niż w przypadku europejczyków
czy części zawiechy pasują od europejskiego typeR (wahacze, drążki, amorki itp)?