Zobacz pełną wersję : Kratka nawiewu od strony kierowcy
Witam, dzisiaj wyciagajac jeden z tych cudownych zapachow wkladanych do kratek nawiewu wyciagnalem razem z zapachem ten suwak ktorym ustawia sie nawiew w poziomie, niemam pojecia jak to teraz spworotem zlozyc do kupy, nigdzie niemoglem znalezc zdjecia w ktorych miejscach sa zaczepy i czy wogole da sie ta kratke wyjac bez demontazu zegarow.
Wyglada to tak:
http://img32.imageshack.us/img32/2814/zdjcie026e.th.jpg (http://img32.imageshack.us/i/zdjcie026e.jpg/)
Jakby ktos mial jakas wskazowke to bylbym wdzieczny. Pozdrawiam
Krzysztof1969
03-07-10, 11:11
To bez problemu się zakłada ot tak się wkłada i trzyma. Kratka jest z drugiej strony przykręcona wkrętami więc się nie da.
zeby sie dalo ot tak wlozyc to bym nie pisal i odrazu zalozyl, niestety ten plasticzek w srodku sie przesuwa do tylu jak proboje ten suwak na niego zalozyc
http://autoban.com.ru:8080/manual/i45Dcontents.htm
dzieki, widze ze manual do 4/5d jest, w 3d jest tak samo?
Krzysztof1969
03-07-10, 19:05
Bo nie masz tego wpychać na chama tylko delikatnie założyć i da się naprawdę. Popatrz o co tam chodzi i włóż. Robiłem to kilka razy kiedy wypadało gdy zakładałem pachnidła w kratki więc wiem o czym mówię. Ustaw to na środku i wtedy wkładaj. Przecież ktos tam to wcześniej założył. I nie jest to wkładane o strony wewnętrznej jak pewnie zaóważyłeś. Manual do takiej dupereli....
wlozenie tej "dupereli" niejest wcale takie proste, ustawiam na srodku ale gdy chce suwak nalozyc na ten plastik to ucieka on do tylu, powtarzam jeszcze raz jakby sie dalo to zrobic ot tak to bym nikomu glowy nie zawracal, ale sie nie da, probowalem, dlatego zapytalem czy jest mozliwosc wyjecia kratki, jak nie masz nic sensownego do dodania w temacie to sie nie wypowiadaj
Krzysztof1969
05-07-10, 08:27
Nie mam, powiedziałem Ci wszystko na ten temat. Rzeczywiście nie potrzebnie chciałem Ci pomóc. Skoro nie potrafisz przyjedz do mnie autem to Ci to założe. Albo rozbierz konsolę całą i załóż sobie sam. Człowieku ludzie w kosmos latają...Przytrzymaj to śrubokrętem żeby nie uciekało. Cofa się bo nie wkładasz tego w swoje miejsce.
paluchoski
17-08-10, 18:38
ja mam pytanie z innej beczki.
jak mam ustawione wianie na same nogi to dmucha tez bocznymi nawiewami na 'gebe'.
klima manualna
domyslam sie ze to jakis bubel - ktos sie z tym spotkal ?
to masz opcje na same nogi ?? ja mam na nogi + "gęba" lub nogi + szyba. Więc wszytko masz OK. no chyba że wypadł ci na nogi nawiew :D
w instrukcji masz rozpisane kierunki nawiewu przy różnych nastawach
poszukaj tam albo tematu o klimatyzacji tylko nie pamietam teraz którego
tam podlinkowałem screeny z instrukcji
paluchoski
17-08-10, 19:19
no teoretycznie powinno leciec na same nogi, ale to instrukcja od 5 gena, wiec nei wiem czy tak samo jest w ep1
w 7 genie na pewno przy kazdym nadmuchu leci również na boczne
wiec jak masz na nogi to na boczne tez powinno lekko dmuchac ale na centralnym juz nie
ale boczne przecież można sobie zamknąć bezpośrednio przy kratce.
no ale leci co bałamucisz :)