Zobacz pełną wersję : Co o tym sądzicie ??
Chłopaki , krótko i na temat , chce kupic te głośniki , co sadzicie , czy badziew totalny , czy warto , czy lipa , czy naprawde dobre brzmienie , porsze o wypowiedzi
http://www.allegro.pl/item135688300_infinity_ref9613i_cudowne_brzmienie_ od_dealera_.html
a do czego ci taka ogromna elipsa? :roll:
bez sopilerow ... :D do 6 gena ... warte to ... dlaczego ogromna ?? normalna elipsa ...
ja mam na tył infinity ale już stare i sa ok mysle ze infinity zawsze sa dobre
jak dla mnie lipa, a infinity niekoniecznie zawsze są dobre
aha czyli zdania sa podzielone , ja osobicie slyszalem , ze jesto to najlpeszy towar na rynku za taka cenne i zaden inny produkt nie moze sie do tego porownywac nawet . tak mi powiedzial typek z serwisu car audio .. takze dalej niewiem co mam robic ...
zmień serwis car audio
zmień typka i serwis
no piszcie co ta cene jest lepsze ?? bo jak narazie to sie gów** dowiedziałem :D
no piszcie co ta cene jest lepsze ?? bo jak narazie to sie gów** dowiedziałem :D
zgodnie z obowiązującymi zasadami nie kupuje i nie wkłada się głośników 6x9 w tylną półkę.a dlaczego to poczytaj troszkę ten dział i będziesz wiedział :D oczywiście jak się uprzesz to kupisz ale nie pytaj które lepsze tylko zapytaj czy dobre kupiłem.ewentualną odpowiedź już znasz
z takim podejściem to się jescze bardziej gówno dowiesz :evil:
co chcesz gotową propozycję? jedź do sklepu nie dla idiotów posłuchaj kilku głośników i wybierz ten który odpowiada najbardziej, a nie kupujesz cenę czy firmę na opakowaniu
heeh narazie to sie od was gowno dowiedzialem ... a kto powiedzial ze ja chce je na polke zamonotwac ?? dobra , widze ze wy sie znacie jeszcze gorzej odemnie , czesc chlopcy
a kto powiedzial ze ja chce je na polke zamonotwac ??
nie na półkę?a gdzie jeśli można spytać?w 6gen?
mam przerobione te tylne maskownice calosc tych tylnich plastikow , Panowie a zamiast tego co byscie polecili ... ??
poleciłbym poszukać nieprzerobionych tych plastyków zamiast ładować tam głośniki ale boję się że znowu zostanę źle zrozumiany :-\
heeh narazie to sie od was gowno dowiedzialem ... a kto powiedzial ze ja chce je na polke zamonotwac ?? dobra , widze ze wy sie znacie jeszcze gorzej odemnie , czesc chlopcy
trochę kultury koleżko poproszę, bo sie z tym gównem powtarzasz i z takim roszczeniowym i średnio kulturalnym podejściem daleko nie zajdziesz.
dobra , widze ze wy sie znacie jeszcze gorzej odemnie , czesc chlopcy
znamy się gorzej od ciebie...
Panowie a zamiast tego co byscie polecili ...
to po co dalej pytasz??
Polecam boszmana i alpharda będziesz zadowolony
z tym boszmanem i alphardem to na serio czy zarty ? :D
czy wy nie widzieliście nigdy 6 gen?? z tyłu sa seryjne miejsca na 9x6