Zobacz pełną wersję : angel eyes + zestaw xe nonowy hid 6000k.
tomek_nova
28-06-10, 22:27
jesli kupie do swojego autka lapmy angel eyes z soczewkami i zaloze tam zarniki i przetwornice z zestawu xenonowego 6000k czy bedzie to legalne? i czy jakis fajny efekt? ma moze ktos podobny zestaw???
RobertSz1981
28-06-10, 22:33
temat kilka razy wałkowany-nie bedzie legalny i do tego mozesz oslepiac innych uzytkownikow drogi.
Lepiej wsadz w te angelsy jakies dobre zarowki i tyle.
pozdrawiam
Ja mam wsadzony ksenon do soczewki i świeci extra żadne żarówki nie mają porównania, nikogo nie oślepiasz pod warunkiem ze masz lampy soczewkowe a nie zwykle bo te zwykle lampy ciezko jest ustawic tak aby nie razily innych kierowcow.Jesli zalozysz ksenon bedziesz napewno zadowolony:).Ps przechodze przeglady bez zadnego problemu
no ja tez mam ksenon na angelach sonara i jakosc swiecenia to poezja, bylem tez na stacji diagnostycznej aby ustawili mi lampy, 10 min platne 10zl i mam ladnie ustawione lampy i nikt przez 3 ostatnie miesiace ani razu mi nie mrugnal ze go oslepiam.
Pragne zauwazyc że lepszym pomysłem jest włozenie Xenonu na soczewke ale nie do angeli bo nawet te lampy nie mają homologacji ale np do TYC niż do seryjnej lampy bo tak jak kolega napsiał soczewke na stacji Ci ustawią ja tez tak mam i jest git
Ale jak widze lamusa co ma w seryjnym lustrze bez soczewki xenon to zjerzdzam na pobocze bo ostatnio prawie potraciłem Dwóch przechodniów :/