PDA

Zobacz pełną wersję : Wzmocnienie silnika 1.4 i

beatka32
19-10-06, 00:13
Witam!
Właśnie kupiłem Civica 1.4 i z grudnia 1999. Piękne autko... - ma tylko jedną wadę - 75 KM. Po zdjęciu dławika na przepustnicy moc wzrosła o jakieś 6-7 KM ale to wciąż za mało. Co mogę zrobić aby ten silnik miał około 100 KM. Myślałem o wymianie silnika na 1.5 V-TEC ale to dość droga operacja. Bardzo proszę wszystkich o poradę. Jarek

Laser26
19-10-06, 06:09
Najlepiej poszukaj na forum i módl się żebyś nie dostał warna, a to że temat zostanie zamknięty masz jak w banku.

boomer
19-10-06, 09:36
kolejny gwiazdor nieumiejacy czytac, nierozumiejacy regulaminu i przy tym straaaaasznie leniwy. Kolego opcja szukaj i znajdziesz wszystko, trzeba tylko 1. pomyslec 2. wykazac sie samodzielnoscia

maciek
19-10-06, 09:45
kolejny gwiazdor nieumiejacy czytac, nierozumiejacy regulaminu i przy tym straaaaasznie leniwy. Kolego opcja szukaj i znajdziesz wszystko, trzeba tylko 1. pomyslec 2. wykazac sie samodzielnoscia
Mysle ze duzym problemem na ckp jest ciezki dostęp do FAQ i nieprzejrzysta struktura forum...
Jakisczas temu stworzylem FAQ (ponad rok temu ) i wisi sobie w dziale civikow 92-95 bodajze?
Wiekszosc informacji jest podana na talerzu tylko albo komus nie chce sie szukac albo nie moze do tego dotrzeć.

itr
19-10-06, 10:09
Racja racja. Niestety, wiele na zmian czekamy ale zadna nie jest wprowadzana przez admina. Zamykam ale warna nie chce mi sie dawac chwilowo.