Zobacz pełną wersję : Wzmocnienie silnika 1.4 i
Witam!
Właśnie kupiłem Civica 1.4 i z grudnia 1999. Piękne autko... - ma tylko jedną wadę - 75 KM. Po zdjęciu dławika na przepustnicy moc wzrosła o jakieś 6-7 KM ale to wciąż za mało. Co mogę zrobić aby ten silnik miał około 100 KM. Myślałem o wymianie silnika na 1.5 V-TEC ale to dość droga operacja. Bardzo proszę wszystkich o poradę. Jarek
Najlepiej poszukaj na forum i módl się żebyś nie dostał warna, a to że temat zostanie zamknięty masz jak w banku.
kolejny gwiazdor nieumiejacy czytac, nierozumiejacy regulaminu i przy tym straaaaasznie leniwy. Kolego opcja szukaj i znajdziesz wszystko, trzeba tylko 1. pomyslec 2. wykazac sie samodzielnoscia
kolejny gwiazdor nieumiejacy czytac, nierozumiejacy regulaminu i przy tym straaaaasznie leniwy. Kolego opcja szukaj i znajdziesz wszystko, trzeba tylko 1. pomyslec 2. wykazac sie samodzielnoscia
Mysle ze duzym problemem na ckp jest ciezki dostęp do FAQ i nieprzejrzysta struktura forum...
Jakisczas temu stworzylem FAQ (ponad rok temu ) i wisi sobie w dziale civikow 92-95 bodajze?
Wiekszosc informacji jest podana na talerzu tylko albo komus nie chce sie szukac albo nie moze do tego dotrzeć.
Racja racja. Niestety, wiele na zmian czekamy ale zadna nie jest wprowadzana przez admina. Zamykam ale warna nie chce mi sie dawac chwilowo.