Zobacz pełną wersję : Od czego są te wiązki?
mateuszafro
27-06-10, 13:29
Witam.
Przygotowuje auto do malowania i natrafiłem na dwie wiązki których przeznaczenia nie znam.Wie ktoś do czego one są? link do zdjęć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd1536bd5fa29ba8.html
Kazik_h9w3
27-06-10, 15:34
Pierwsza kostka ta wieksza po stronie filtra poeirtrza jest od klimy druga nie wiem
A gdzie jest to drugie miejsce bo zlokalizowac nie mogę?
mateuszafro
27-06-10, 21:21
Ta kostka jest przy wiązce do tylnych świateł,od tyłu patrząc przy prawej lampie.
aha to jest V gen hb
Jeśli chodzi o tą drugą i znajduje się ona w bagażniku prze lampach to w civicu 6g jest od strony kierowcy z tyłu też taka kosteczka i jest ona do podłączenia np przeciwmgłowego takiego jak w preludzie 4geny były w zderzaku.
Kazik_h9w3 jakiej klimy ?? ja mam taka sama i to jest od elektrycznej regulacji swiatel, tylko ze moze lampe miec inna gdzie jest manualne regulowanie dlatego kostka zostala.
mateuszafro
01-07-10, 08:05
mam elektryczną regulację świateł.
Kazik_h9w3 jakiej klimy ?? ja mam taka sama i to jest od elektrycznej regulacji swiatel, tylko ze moze lampe miec inna gdzie jest manualne regulowanie dlatego kostka zostala.
to jest kostka od klimy, od regulacji swiatel jest bezposrednio za swiatlami i ma 3 piny. i jak masz taką samą to przejdz się do samochodu i zobacz ze masz tam 2 kostki.
Kazik_h9w3
01-07-10, 23:02
Ja wiecej nie dodam chociaż mógłbym:
to jest kostka od klimy, od regulacji swiatel jest bezposrednio za swiatlami i ma 3 piny. i jak masz taką samą to przejdz się do samochodu i zobacz ze masz tam 2 kostki.
I na drugi raz proponuje beny2585 najpierw sprawdzić a nie "strzelać na oślep"