Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie wyswietla temperatury zewnecznej

pepe
26-06-10, 18:31
Witam, nie wiem jaka jest przyczyna ale nie wyświetla mi temperatury zewnętrznej, przełączając przycisk SEL wyświetla mi TRIP A,TRIP B na których jest pokazany ogólny i dzienny przebieg, poprzez kolejne przyciśnięcie przycisku pokazuje wartość oleju w % i nic poza tym, nie wiem dlaczego nie pokazuje temperatury zewnętrznej, jaka może być tego przyczyna uszkodzony czujnik? którego też nie moge zlokalizować czy po prostu nie umiem jej załączyć, auto to sedan wersja USA

Ca$h
26-06-10, 20:00
jaki masz rocznik? ze posiadzasz takie bajery jak % ilosci oleju :D
nie pamietam ale moze jak wejdziesz do menu (pozycja chyba zapłon-nei pamietam:p) to moze bedzie opcja on/off temp,
na pewno nie znajdziesz jej przelaczajac info powinna byc caly czas wyswietlana

zyga502
26-06-10, 20:11
jaki masz rocznik? ze posiadzasz takie bajery jak % ilosci oleju

nie ilość oleju koledze pokazuje tylko wartość oleju w %

mateusz199
28-06-10, 22:50
Witam. Mam takie pytanko. To można wejść w menu i włączyć dodatkowe opcje na wyświetlaczu w 4d? U mnie tez jest tylko tryb A/B.

Manwe
29-06-10, 00:07
w wersji europejskiej chyba nie. Co innego w europejskim 5d tam można zrobić więcej w menu komputera pokładowego.

zyga502
29-06-10, 09:28
To można wejść w menu i włączyć dodatkowe opcje na wyświetlaczu w 4d? U mnie tez jest tylko tryb A/B

tak jak napisał Manwe w sedanie nie ma takiej opcji i możliwości :(

mateusz199
29-06-10, 15:11
Ok. Rozumiem. Dzięki za odp. Szkoda,ze nie ma więcej opcji bo taki ubogi w bajery jest komp w 4d :/

zyga502
29-06-10, 15:48
Szkoda,ze nie ma więcej opcji bo taki ubogi w bajery jest komp w 4d :/

no niestety,wersja 4d to nędza pod tym względem nawet w wersji exe,trochę mnie dziwi takie rozwiązanie hondy,ale cóż,nic nie możemy na to poradzić