Zobacz pełną wersję : Felgi Dragi
TomaszekWE
24-06-10, 14:25
Hmm czytałem na pewnym znanym forum pass... wątek dotyczący felg "gość miał na wydanie 2 tyś na felgi i poprzesyłał kilka linków, interesowały go jakies tam dragi i roty ale nie wiem czemu wszyscy mu odradzali mówili że to chińskie itd i ze za taką cenę można kupić już coś naprawde fajnego i "japońskiego.
Stąd moje pytanie czy dragi i roty są naprawde takie kiepskie ?
Pozdrawiam.
Nie są kiepskie ;)
Zawsze można trafić na gorszą serię... to się zdarza i u bardziej renomowanych producentów :)
Patrząc po tematach posiadaczy hond... duża ich ilość jeździ na rotach na przykład :)
dragi i roty sa dobrymi felgami, chyba, że ktoś kupuje używkę po mocnych przejściach i potem taka opinia idzie na forum...przede wszystkim są lekkie :):) .coś mi się zdaje, że podpadłeś posiadaczom Dragów :p....szkoda, że mnie nie stać ( co prawda jak bym się uparł to bym pewnie uzbiera łszybko ale są inne wydatki i lipa ) bo bym sobie jakiś fajny wzorek Dragów zapodał....dlatego latam na Global Players'ach :)
TomaszekWE
24-06-10, 15:32
Fajgus gdzie tam podpadłem :D od wczoraj sam jestem w ich posiadaniu :D
to troszkę się dziwie co ty za pytania zadajesz...kupiłeś felgi i nie wiesz co masz :):) lepiej zapodaj zdjęcie jakieś nowych kółeczek :)
TomaszekWE
24-06-10, 15:47
Zdjecia na końcu :D
Bez gleby auto wyglada jak zyrafa :D felgi dopiero dzis znajdą się na aucie.
Byłem ciekaw dlaczego inni mają taką opinie o tych felgach tzn "imitacje advana"
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=20423&highlight=rota
TomaszekWE
24-06-10, 16:12
Widze że same pozytywne opinie na naszym forum :D
niczego dragom nie brakuje, uzytkuje 2 sezon i bardzo sobie je chwale.
woPo udzielił chyba odpowiedniej wskazówki. Temat już był wałkowany. Wystarczy pozszukać dobrze.
Ferme!