Zobacz pełną wersję : Regulowane zawieszenie ebayowe-pomóżcie
witam
co sadzicie o takim zestawie zawieszenie,ma ktos jakies doswiadczenie z tym. Jestem zainteresowany zakupem własnie takiego zawieszenia do siebie. Piszcie swoje opinie.
http://img708.imageshack.us/i/dsc02315k.jpg/
nikt chyba nie ma tu dobrej opini o tym.. sam nie mialem tego chcialem kupic ale mi odradzono poszukaj bo bylo o tym juz pisane
adamsky, jeśli nie będziesz brał tych coili to daj źródło, bo przyda mi sie taki zestaw bo muszę coś potestować
adamsky, jeśli nie będziesz brał tych coili to daj źródło, bo przyda mi sie taki zestaw bo muszę coś potestować
w giełdzie ktoś wczoraj lub dzisiaj wystawiał ... razem z zawieszeniem do 5D
tak tylko chcialem zobaczyc czy ktos juz to uzywa i jaka ma opinie:)
opinie sa nie zaciekawe , jeden uzykownik napial ze potrafi sie to samo rozkrecic , a to jednak o bezpieczeństwo chodzi
Grzesiek2290
24-06-10, 12:44
To słabo skontrował jak się rozkręciło.
Ja mam takie coś w moim eczydzieści. Dalej bardzo twardo mimo ze przód waży ze 2x tyle co w kiwiku więc nie wiem jak wy Hondziarze na tym jeździcie :D
heh do hond pewnie sa mieksze springi
Nigdy tego nie kupuj!! mialem ten shit u siebie w hondzie, wogole drogi sie nie trzyma podskakuje jak pilka twarde takie ze myslalem ze mi sie auto zlamie :) NIE WARTO
a poza tym tematów o coiloversach było już kilka wiec lock