Zobacz pełną wersję : Czarne eg z biala klapa
jak by to wg Was wygladalo ?? mi sie wydaje ze fajnie, jest duzo aut np niebieskich, srebrnych z czarna klapa, al;e czarne eg z biala klapa?? chce kupic w laminacie i zastanawiam sie jak to przyjmie spoleczność civic klub ;p
ale to nie spolecznosci ma sie podobac tylko tobie, jesli ty masz na to ochote to rob tak aby spelniala twoje wymagania nie patrz na innych.
Infi popieram ;)
Lecz sam przyznam ze miałem taka wizje :D i tez chciałbym wiedziec jak by to grało... z białą machą
BlackSheWolf
22-06-10, 20:58
ale to nie spolecznosci ma sie podobac tylko tobie, jesli ty masz na to ochote to rob tak aby spelniala twoje wymagania nie patrz na innych.
a no właśnie. To tobie ma się podobać, a nie innym ;) tyle gustów ile ludzi ;)
białe auta z czarną klapą można spotkać. Ale czarne z biała... hm... brzmi ciekawie :D i napewno nietypowo. Ja jak najbardziej popieram taki pomysł.
to sie ciesze, a jezeliu chodzi o spolecznosc to głownie chodzi mi o to czy to nie wieocha, i wiejsko bedzie wygladac, taki troszke"wieś tuning" mi sie ta wizja bardzo podoba, a mam pogniata burte i chce wymienic a standardowo wychodza w 2 kolorach :)
Widziałem kiedyś gdzieś na zagranicznym forum i przy glebie i feldze było mega :) mega nietypowo i mega konkretnie :) wstaw jakieś fotki to ktoś zrobi Ci VT Twojego i tyle :)
fakt nietypowo wyglada :D
http://img339.imageshack.us/img339/5508/bialamacha.jpg (http://img339.imageshack.us/i/bialamacha.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
wygląda gorzej niż źle, jak po dzwonie.
troche jakby po dzwonie nie starczylo funduszy na polakierowanie maski:p
bialy z czarna wyglada mega natomiast odwrotnie mi sie nie widzi chyba ze razem z dachem. Fajnie wygladalby z carbonowa maska nie wiele by sie odrozniala od czarnego lakieru taki niby smaczek heh.
Ale rozne sa gusta kazdemu cos innego sie podoba.
VaTi Pro-Tec
22-06-10, 22:53
nietypowo owszem, ja osobiście mam mieszane uczucia i chyba ładniej by wyglądała maska w kolorze, ale to tylko moje zdanie:)
sama maska wyglada biednie z dachem i burta powinno byc ligowo
bialy z czarna wyglada mega natomiast odwrotnie mi sie nie widzA wiecie czemu tak jest? Bo się naoglądaliśmy czarnych masek i jesteśmy do tego przyzwyczajeni, bo taki trend. To tak samo jak z kolorowymi felgami - w civic okey, ale w innych łeeee;) (np. audi na niebieskich felach, które jest tu opisane. Wystarczy przeczytac watek)
Ja bym nie dał ani białej ani czarnej ani innej. Ale wygląda interesująco. Jak Ci się podoba to czemu nie :)
a jakby zrobić to w szarości? coś jakby brudniejszy biały.. w macie?
Wtedy by wygladalo jak pomalowane podkladem.
thompson17
24-06-10, 12:21
rp.losiu po co tak kombinować? nie jest ładniej jak ładnie w kolor jest, tak to ludzie bedą sobie tylko myśleć że floty na farbe Ci brakło, wiem że to właścicielowi ma sie podobać, ale nawet dla lepszego samopoczucia, żeby sobie nie myśleli ludzie że auto po dzwonie albo jak pisałem brakło farby, honda jest ładna jak ma w kolorze maske i dach, nieprawdaż?:D
kubczak88@wp.pl
28-06-10, 20:04
może jakąś wlepe białą na mache daj(np. jakiś pasek szachownicy czarno- białej), bo faktycznie nie za bardzo mi się to podoba(oczywiście zrobisz jak zechcesz) ;)
może jakąś wlepe białą na mache daj(np. Jakiś pasek szachownicy czarno- białej), bo faktycznie nie za bardzo mi się to podoba(oczywiście zrobisz jak zechcesz) ;)
omg ...
tez mi sie wydaje ze lepiej w kolorze
:eek: odwołuje to co pisałem kilka postów wcześniej, wygląda źle, bynajmniej mi sie nie podoba :p
hah a myslałem ze bedzie ok :D omg :eek: