Zobacz pełną wersję : Gwint TA TECHNIX ws MTS TECHNIX
Czy ktos z was ma gwint ktoryś z tych producentow? Jak sie sprawuje? Odczucia trakcyjne, na dniach chce ktoryś z nich zakupic i potrzebuje info, napewno kusi stosunek ceny do jakosci
Marku tu jest sporo o TA:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=36250
Marku tu jest sporo o TA:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=36250
A widzisz tam ostatniego mojego posta :D
Widzę:( ale ze mnie dupa:)
PS. Spać nie możesz? Ten post jest z 6:17:D
Widzę:( ale ze mnie dupa:)
PS. Spać nie możesz? Ten post jest z 6:17:D
No nie mogę bo mnie trafia, rozlały mi się amory jak jadę to skrzypi z tyłu i tłucze jak jasna dupa ;/ wogóle nie da się sterować nie sucha cie wogóle autko i się zastanawiam na TT ale z tego co pisali drażni mnie to ze wywalasz 1000pln a tam jeszcze trzeba jakiej tulejki dorabiać do tylnego wahacza żenada ;/ coś czuje że zakupie koni 1130 i będę happy albo zostanę na seryjnym amorze i tej sprężynie co mam tylko długo tak nie pojeździsz bo 40tyś i amor do wymiany
W takim razie rozumiem powód bezsenności.
Też swego czasu myślałem o TA lub MTS ale właśnie po przeczytaniu opinii ostatecznie zrezygnowałem. Na razie jeżdżę na serii ale myślę o samych springach Eibach Pro-Kit + ewentualnie nowe amorki KYB jak obecne odmówią posłuszeństwa.
W takim razie rozumiem powód bezsenności.
Też swego czasu myślałem o TA lub MTS ale właśnie po przeczytaniu opinii ostatecznie zrezygnowałem. Na razie jeżdżę na serii ale myślę o samych springach Eibach Pro-Kit + ewentualnie nowe amorki KYB jak obecne odmówią posłuszeństwa.
Jednak padło na koni ja mam teraz tak springi AP niebieskie i seryjne amorki i powiem ci że tylko lans jest a tak to pipa tłucze wszedzie także nie pchaj sie w to amory moze z 40tyś wytrzymają ja juz tego nie chce ale wiadomo każdy szuka jak najtaniej no zobaczymy po przemyśleniu jednak decyduje sie na koni no zobaczymy czy sie nie zawiode :D
Nie licz na nie wiadomo co Djadi :), Koni ma ten plus ze ma regulacje twardości ale tez tłucze na dziurach i trzeba bardzo uważać:o szczerze to każdy twardszy nawias będzie napierdal... na naszych dziurach ...
Powiem tak, dopóki człowiek sam tego nie zobaczy i nie spróbuje zamontować u siebie w samochodzie takiego taniego zawieszenia to nie uwierzy jaki to shit, ostatni raz kupiłem to chińskie gówno. Jutro odsyłam tylne amortyzatory które jak się okazało nie pasują. Zdecydowanie odradzam firmy tego typu, lepiej odłożyć trochę chajsu i kupić coś lepszego, markowego.
Powiem tak, dopóki człowiek sam tego nie zobaczy i nie spróbuje zamontować u siebie w samochodzie takiego taniego zawieszenia to nie uwierzy jaki to shit, ostatni raz kupiłem to chińskie gówno. Jutro odsyłam tylne amortyzatory które jak się okazało nie pasują. Zdecydowanie odradzam firmy tego typu, lepiej odłożyć trochę chajsu i kupić coś lepszego, markowego.
Dzieki wielkie za info oczywiście rezygnuje z zakupu już przemyślenia padały na koni 1130 :D ale to za jakiś miesiąc