PDA

Zobacz pełną wersję : swiatlo w podsufitce

CZAD
18-06-10, 23:50
moze to i dziwne troche pytanie ale czy jest ktos wstanie mi wytlumaczyc czy w jajku jest swiatelko w podsufitce z przodu zaraz przy przedniej szybie ?? bo kupilem podsufitke do obszycia i mam tam dziure wiglada na seryjna dziure ale nie mam pojecia co tam bylo ;/

Tompro
19-06-10, 06:39
moze to i dziwne troche pytanie ale czy jest ktos wstanie mi wytlumaczyc czy w jajku jest swiatelko w podsufitce z przodu zaraz przy przedniej szybie ?? bo kupilem podsufitke do obszycia i mam tam dziure wiglada na seryjna dziure ale nie mam pojecia co tam bylo ;/

W niektórych wersjach była lampka z przodu. Kup lampke z EK4 i zamontuj w to miejsce. Naprawde fajnie oświetla cały przód w porównaniu do tej standardowej co jest na środku auta.

CZAD
19-06-10, 08:44
a jak to wyglada zebym wiedzial czego szukac??

chudypiter
19-06-10, 09:48
A przewody są podprowadzone, czy trzeba ciągnąć ?

CZAD
19-06-10, 09:52
trzeba ciagnac ;/ jako takiego mocowania na ta lapmke a dachu nie ma. ja podsufitke sciagnaolem to nie widzialem miejsca na lapmpkr ;/

Tompro
19-06-10, 10:57
trzeba ciagnac ;/ jako takiego mocowania na ta lapmke a dachu nie ma. ja podsufitke sciagnaolem to nie widzialem miejsca na lapmpkr ;/

Mocowanie jest w szyberdachu szklanym, w zwykłym nie ma. Jak pokombinujesz to spokojnie się da założyć do samej podsufitki.

CZAD
19-06-10, 12:27
a no to spoko to jak ta lapma wyglada ?? moze ktos jej foto wzucic zebym wiedzial czego szukac ??

Tompro
19-06-10, 13:56
a no to spoko to jak ta lapma wyglada ?? moze ktos jej foto wzucic zebym wiedzial czego szukac ??

Taka podłużna. Pogadaj z Markiem x-tygrysek-x może ma jakąś jeszcze, bo ja od niego brałem.

CZAD
19-06-10, 17:57
dobra juz mam z fateka wyrabowalem taka jedna ktora powinna mi podpasowac ;] dziekuje za pomoc ;]