PDA

Zobacz pełną wersję : Serwis hondy - trojmiasto

apx
09-06-10, 15:27
Witam

czy ktos moze poradzic jakis serwis hondy w trojmiescie zebym nie zaplacil majatku mam pare rzeczy do sprawdzenia , samochod po gwarancji

goncjusz
10-06-10, 00:04
generalnie to ciężko... Sopot Faworit zdecydowanie odradzam - robiłem tam pierwszy przegląd i była to moja ostatnia wizyta, złożyłem wręcz donos do Honda Poland za to jak mnie tam potraktowali niepoważnie. W Gdańsku całkiem całkiem ale byłem tam tylko raz na wymianie klocków, więc trudno mi się wypowiadać. Udaję się teraz do Gdyni bo tam mam najbliżej, ale też niestety nie jest idealnie, niemniej jednak o niebo lepiej niż w Sopocie :) Minus jest taki, że nie dają żadnego rabatu na materiały!!! Tylko na robociznę łaskawie otrzymałem 8% rabatu. No ale przez taką ich politykę jeżdżę do nich ze swoimi częściami zakupionymi w Inter Cars - ostatnio dzięki temu zaoszczędziłem na wymianie tarcz i klocków hamulcowych 600 zł!!! W dodatku te zakupione z IC (ATE) sam serwisant przyznał, że są o niebo lepsze niż te seryjnie montowane przez Hondę :)

apx
10-06-10, 11:14
szkoda myslalem ze moze znajde jakies nie ASO

Ca$h
10-06-10, 20:49
czy ktos moze poradzic jakis serwis hondy

szkoda myslalem ze moze znajde jakies nie ASO
albo rybka albo akwarium :confused:

gongor
11-06-10, 20:07
Koledze chyba chodziło np o coś takiego http://www.sztupecki.pl/ tylko że to niestety dla grupy VW i w Łodzi.