Zobacz pełną wersję : jakie glosniki z tylu pod szybe w qpe 6gen?
czesc,
jakie glosniki, chodzi mi o wymiary, da sie zamontowac z tylu w qpe 6gen?
pzdr
ja mam sony xplod 6x9 i ladnie pukaja
dzieki, zatem 6x9, a tam sa kable wyprowadzone?
pzdr
Jak by co to mam na zbyciu
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p=260816#260816
MartinS, poszukam :) i dam znac..
kosiniak, drogo, gdzie tu promocja :lol: na allegro sa taniej :)
pzdr
to prawda zeby zamontowac glosniki to trzeba tylnia polke wyjac i od gory je przykeecic :?:
kosiniak, drogo, gdzie tu promocja na allegro sa taniej
a pytales za ile oddam?? a taniej sa o 1pln :)
Raveland, jak od gory? ja dzis tam zagladalem jak badalem miejsca pod rozporke to trzeba wyjac zaslepki i montujesz od spodu, a kabelki sa :)
kosiniak, pytam za ile oddasz :lol:
ja dawałem od góry, od dołu jest duzo gimnastyki i efekt chyba nie ten... trzeba sciagnac tylna polke, ten plastik i wtedy od gory jazda. jak sciagniesz i zrobic tak jak mowimy, to bedziesz wiedzial o co kaman ;)
póła do góry i głośnik od góry trzeba przykręcić
a ja pare dni temu zalozylem polke ;/
pochlastac sie mozna
a mowia ze japonczyk zawsze wszystko dobrze przemysli
dobra dziewczyny, od gory, to jak zdjac ta polke? nie widzialem tam zadnych otworow, wiec pewnie trzeba zanabyc blachowkrety?
pzdr
aby zdjac polke trzeba zciagnac jeden boczek
roboty w *cenzura* bo jeszcze trzeba oparcia wykrecic...
gorzej juz byc nie moglo :!:
kosiniak, pytam za ile oddasz
czekam na propozycje na pw
Raveland, rozumiem, ze przez oparcie rozumiesz czesc oparcia, ktora sie nie sklada.. serio ten glosnik trzeba od gory tam wkladac? dziwne, ze takie trudne dojscie zrobili..
kosiniak, poszlo PW
pzdr
szpulek
A powiedz jaki system masz z przodu? Bo możliwe że popełnisz okrutny błąd zakładając głośniki w półkę. Według mnie popełnisz tak czy siak ale napisz dokładnie (każdy element toru, sposób wytłumienia) to może Ci cosik lepsze rozwiązanie doradzę.
Pozdrawiam
nic nie mam zrobione w audio, nie chce mi sie w kazdym aucie robic tego od poczatku, a ze czesto zmieniam auta to po prostu jest to nie oplacalne.. chcialem wsadzic cos do tylu, zeby po prostu cos gralo..
a gdybym zaczynal to pewnie zaczeloby sie od mdfu + hertze 16tki i do tego wytlumione drzwi, pozniej wzmak i sub do tylu.. wtedy bym nie zakladal nic pod polke, wiem wiem, ale po prostu nie chce mi sie :lol:
pzdr
zapewne mowisz o hertzach esk
zapewniam cie ze te glosniki to pomylka
lepiej kupic helix blue a najlepiej tonsile speed
tak, o tych mowilem, a o helixie tez slyszalem, ale jak wspomnialem: nie tym razem.. pzdr