Zobacz pełną wersję : gasnica w cifie 5gen
bo gdy kupilem autko nie bylo w niej gasnicy i teraz musze to zmienic
gdzie sobie ja przyczepisz tam bedzie :)
ja mam pod fotelem kierowcy przy regulacji odleglosci....
wedlug mnie gasnica nie jest na obowiazkowym wyposarzeniu samochodu...a jak juz jest to musi byc data waznosci wporzadku... wiec najlepiej olej ten temat:)...niby mam miejsce i specjalny bolec pod prednim siedzeniem ale ja tam woze w bagazniku w kole dojazdowym schowana zawinieta w szmate zeby nie chrobotala:], ..ale mam IV chyba genracje...pozdro
Ludzie nie wiedzą kiedy gaśnica im się może przydać :/
Ja tam raz swój silnik gasiłem już. Lepiej mieć pod ręką. W moim przypadku siedzi pod fotelem pasażera.
Jak wozisz tylko dla kontroli to możesz wrzucić ją gdzie chcesz, ale jak chcesz mieś\ć z niej pożytek i w razie "awarii" zechcesz z niej skorzystać...
Ludzie nie wiedzą kiedy gaśnica im się może przydać :/
Ja tam raz swój silnik gasiłem już. Lepiej mieć pod ręką. W moim przypadku siedzi pod fotelem pasażera.
K@p3K, z tego co widze to masz V gena
grzechs, ja u siebie przymocowałem w bagazniku po prawej stronie do plastikowego boczku,nie tłucze sie,nie zawadza i w razie W jest pod ręka
marcin EZG
13-10-06, 15:54
dobre pytanie
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? niby tam jest miejsce ale moim zdaniem jest to mało rozsądne rozwiązanie
Pozdrawiam
w bagażniku bo i tak taka małą gasnica mozna co najwyzej papierosa ugasic ;)
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? ....
to bede mial problem...
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? ....
to bede mial problem...
;)
pod fotelem pasazera tez jest miejsce i mocowania.
pod fotelem pasazera tez jest miejsce i mocowania.
zgadza sie
ja tam nie zalozylem bo fotel pasazera jest zawsze na maksa do tylu odsuniety i wtedy bradzo byloby ja widac a tego nie chcialem dlatego mam pod swoim fotelem
ja napisalem ze mam pod fotelem kierowcy bolec do gasnicy..a nie ze tam wlasnie mam gasnice ...wiec raczej mi sie nie wykula pod hamulec:);)
Ten bolec przy fotelu kierowcy nie jest do montowania gaśnicy. W tym miejscu zaczepia się orginalny dywanik Hondy. Zabezpiecza to przed jego przesówaniem.
hehehe...not o dobrze ze mnie uswiadomiles:P...hehe..no ale generalnie bolec ten moze posluzyc za mocowanie gasnicy:P:)...