PDA

Zobacz pełną wersję : gasnica w cifie 5gen

grzechs
08-10-06, 17:05
bo gdy kupilem autko nie bylo w niej gasnicy i teraz musze to zmienic

KuBiK
08-10-06, 17:39
gdzie sobie ja przyczepisz tam bedzie :)

ja mam pod fotelem kierowcy przy regulacji odleglosci....

K@p3K
08-10-06, 17:41
wedlug mnie gasnica nie jest na obowiazkowym wyposarzeniu samochodu...a jak juz jest to musi byc data waznosci wporzadku... wiec najlepiej olej ten temat:)...niby mam miejsce i specjalny bolec pod prednim siedzeniem ale ja tam woze w bagazniku w kole dojazdowym schowana zawinieta w szmate zeby nie chrobotala:], ..ale mam IV chyba genracje...pozdro

Dzida
08-10-06, 17:45
Ludzie nie wiedzą kiedy gaśnica im się może przydać :/

Ja tam raz swój silnik gasiłem już. Lepiej mieć pod ręką. W moim przypadku siedzi pod fotelem pasażera.

ERKA
08-10-06, 18:14
Jak wozisz tylko dla kontroli to możesz wrzucić ją gdzie chcesz, ale jak chcesz mieś\ć z niej pożytek i w razie "awarii" zechcesz z niej skorzystać...

Ludzie nie wiedzą kiedy gaśnica im się może przydać :/

Ja tam raz swój silnik gasiłem już. Lepiej mieć pod ręką. W moim przypadku siedzi pod fotelem pasażera.

kris-cf
08-10-06, 19:51
K@p3K, z tego co widze to masz V gena
grzechs, ja u siebie przymocowałem w bagazniku po prawej stronie do plastikowego boczku,nie tłucze sie,nie zawadza i w razie W jest pod ręka

marcin EZG
13-10-06, 15:54
dobre pytanie

mozes
13-10-06, 18:00
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? niby tam jest miejsce ale moim zdaniem jest to mało rozsądne rozwiązanie
Pozdrawiam

tomi
13-10-06, 18:12
w bagażniku bo i tak taka małą gasnica mozna co najwyzej papierosa ugasic ;)

KuBiK
13-10-06, 22:49
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? ....

to bede mial problem...

Dzida
13-10-06, 22:55
a jak podczas jazdy ci się wypnie i wkula pod hamulce? ....

to bede mial problem...

;)

raf1125
13-10-06, 22:56
pod fotelem pasazera tez jest miejsce i mocowania.

KuBiK
14-10-06, 10:34
pod fotelem pasazera tez jest miejsce i mocowania.

zgadza sie

ja tam nie zalozylem bo fotel pasazera jest zawsze na maksa do tylu odsuniety i wtedy bradzo byloby ja widac a tego nie chcialem dlatego mam pod swoim fotelem

K@p3K
14-10-06, 14:29
ja napisalem ze mam pod fotelem kierowcy bolec do gasnicy..a nie ze tam wlasnie mam gasnice ...wiec raczej mi sie nie wykula pod hamulec:);)

Lukasch44
17-10-06, 00:23
Ten bolec przy fotelu kierowcy nie jest do montowania gaśnicy. W tym miejscu zaczepia się orginalny dywanik Hondy. Zabezpiecza to przed jego przesówaniem.

K@p3K
17-10-06, 17:52
hehehe...not o dobrze ze mnie uswiadomiles:P...hehe..no ale generalnie bolec ten moze posluzyc za mocowanie gasnicy:P:)...