PDA

Zobacz pełną wersję : zbiorniczek wspomagania

Francuz85
07-06-10, 22:15
witam. ostatnio miałem przykre spotkanie ze zwierzyną leśną i moja hania troche sie pogięła. a problem w tym ze rozpadl sie zbiorniczek od wspomagania i jak chciałem kupić na złomie to wszędzie dają mi taki z dwoma końcówkami na węze a u mnie wisza 3 węze ( 2grube i jeden cieńszy) i teraz niewiem bo sie na tym nieznam zabardzo. Prosze o jakieś wskazowki. Ps.chodzi o civica 94 HB

zakit
07-06-10, 23:57
mialem to samo (tzn tez takiego szukalem jak ty) i niestety nie ma innej opcji jak szukac dalej. daj ogloszenie na forum w dziale kupie - ja tak wlasnie znalazłem.

Francuz85
08-06-10, 07:47
a mógłbyś podrzucić jakieś foto jak dokładnie wygląda ten z 3 wyjściami i jak są rozmieszczone, może bym coś przerobił z tego na 2 dopóki nie znajdę prawidłowego bo do piątku muszę mieć auto na chodzie

zakit
10-06-10, 00:36
ew jutro dopiero, w kazdym razie filozofii duzej w tym nie ma, jak masz ten boczny, to drugi jest albo nad albo pod tym, i tyle, potem tylko kewstia przerobienia tego tak zeby to sie trzymalo, i na dodatek jeszcze to dobrze podlaczyc

Francuz85
10-06-10, 20:39
dzieki bardzo za pomoc i szczere chęci ale własnie dzis kupiłem taki zastepczy o preludy który ma 3 wyjscia i na razie taki załoze bo niemam innego wyjścia, mam nadzieje ze będzie ok. zastanawiam sie tylko czy dobrze przewody podłącze. pozdrawiam.

kenny
10-06-10, 22:12
Ten trzeci króciec jest do chłodnicy płynu (taka zagięta rura pod zderzakiem). Większość civików nie ma fabrycznie tej chłodnicy i jeżdżą.