Zobacz pełną wersję : zbiorniczek wspomagania
witam. ostatnio miałem przykre spotkanie ze zwierzyną leśną i moja hania troche sie pogięła. a problem w tym ze rozpadl sie zbiorniczek od wspomagania i jak chciałem kupić na złomie to wszędzie dają mi taki z dwoma końcówkami na węze a u mnie wisza 3 węze ( 2grube i jeden cieńszy) i teraz niewiem bo sie na tym nieznam zabardzo. Prosze o jakieś wskazowki. Ps.chodzi o civica 94 HB
mialem to samo (tzn tez takiego szukalem jak ty) i niestety nie ma innej opcji jak szukac dalej. daj ogloszenie na forum w dziale kupie - ja tak wlasnie znalazłem.
a mógłbyś podrzucić jakieś foto jak dokładnie wygląda ten z 3 wyjściami i jak są rozmieszczone, może bym coś przerobił z tego na 2 dopóki nie znajdę prawidłowego bo do piątku muszę mieć auto na chodzie
ew jutro dopiero, w kazdym razie filozofii duzej w tym nie ma, jak masz ten boczny, to drugi jest albo nad albo pod tym, i tyle, potem tylko kewstia przerobienia tego tak zeby to sie trzymalo, i na dodatek jeszcze to dobrze podlaczyc
dzieki bardzo za pomoc i szczere chęci ale własnie dzis kupiłem taki zastepczy o preludy który ma 3 wyjscia i na razie taki załoze bo niemam innego wyjścia, mam nadzieje ze będzie ok. zastanawiam sie tylko czy dobrze przewody podłącze. pozdrawiam.
Ten trzeci króciec jest do chłodnicy płynu (taka zagięta rura pod zderzakiem). Większość civików nie ma fabrycznie tej chłodnicy i jeżdżą.