Zobacz pełną wersję : Woskowanie
Gdzie mogę w Białymstoku oddać samochód na woskowanie i jeszcze kwestia na ciepło czy na zimno żeby dobrze zrobili??
kup sobie wosk syntetyczny turtle wax ice, zestaw z gabką, mikrofibią no i oczywiscie płynnym woskiem w norauto za 39,99zł :) efekt zaskoczył pozytywnie wiele osób które go używały, można nakładać na zimno/ciepło :)
Ja bym robił na ręcznie, woskiem z jak największą bazą naturalną. Żeby mieć fajnie zrobione - potrzebujesz pasjonata. W Białymstoku wśród rzemieślników raczej będzie ciężko. Jeśli nie musi być super-profi, to ogarną Ci to zakłady lakiernicze (z maszyną wolnoobrotową). A jeśli jakość ma znaczenie, a odległość mniej, to uderzaj do CMQ :D
Kup wosk collinite 476 albo meguiars #16 plus pad piankowy do nakladania i dobra mikrofibre. Ogarniesz wszystko za okolo 150 zl i gwarantuje Ci, ze wyjdzie cie to taniej niz turtle wax ice a i efekt bedzie lepszy.
Kup wosk collinite 476 albo meguiars #16 plus pad piankowy do nakladania i dobra mikrofibre. Ogarniesz wszystko za okolo 150 zl i gwarantuje Ci, ze wyjdzie cie to taniej niz turtle wax ice a i efekt bedzie lepszy.
tyle ze 16tka meguiars to nie taki latwy w uzyciu wosk jak ice, trzeba troszeczke byc wprawionym aby wyszlo to ladnie i bezproblemowo. jesli juz cos z meguiars to moze gold class ktory jest latwy w nakladaniu i polerce?
a ja od siebie moge polecic koledze turtle wax platinum - cenowo okolo 40zl a efekt bardzo dobry i mozna powiedziec ze praktycznie to co oferuje wlasnie meguiars gold class tyle ze cena o polowe nizsza
co do serii ICE fakt faktem mozna powiedziec ze praktycznie kazdy wosk jest lepszy od turtle wax ice, co pisalem juz wielokrotnie i nie moge zrozumiec popularnosci jakim cieszy sie ten produkt...ktory jest dobry z wygladu ale tylko odrazu po uzyciu bo zywotnosc jest bardzo znikoma...jak i efekt ktory szybko znika.
Po namyśle - zapytaj mnie osobiście na spocie (we wtorek). Zobaczę, co da się zrobić. Może pożyczę Ci jakiś fajny wosk. A może i pomogę, bo mi się pół-urlop szykuje.
Koledzy a jaki wosk polecacie do nakladania ręcznego? Taki ktory latwo sie rozprowadza i nie trzeba mocno wcierać?
Nie ten temat. Szukałeś tego: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=5197