Zobacz pełną wersję : Dziwny przypadek brakujacej czesci
GrzechuLSi
07-10-06, 13:10
Odpowie mi ktos czy w moim modelu znajdowal sie łącznik stabilizatora na tyl laczacy tuleje wachacza wzdluznego bo gdy kupilem go w sklepie (niby do mojego modelu) i chcialem wymienic mechanik powiedzial ze niema go w samochodzie (ze prawdopodobnie niema go w tych modelach) i niema czego wymieniac heh :roll: . Znalazlem sie w kropce bo poprzedni mechanik mowil ze ta czesc jest do wymiany drugi mowi ze niema tego w moim aucie. Nic nierozumie.
stabilizator mocowany jest lacznikami do wachacza poprzecznego, a nie wzdluznego
ale u ciebie tylnego stabilizatora raczej w ogole nie ma..
GrzechuLSi
07-10-06, 14:24
Jak Markos ma racje to kaplica bo juz kupilem. Jednak ten h** z JC wielki znawca nic niekuma i moze doradzic przy wyborze rozmiaru wycieraczek :evil: Wypowie sie ktos jeszcze oprocz Markosa
stabilizator to byl chyba tylko w VTi (chociaz tez nie wiem czy napewno)
stabilizator to byl chyba tylko w VTi (chociaz tez nie wiem czy napewno)
nie tylko :!:
patrzac po obserwacjach, to wystepowal w tych autach, które mialy z tyłu tarcze. Mam juz drugiego D16Z6, pierwszy byl 3D, ten jest 4D i w obu mialem/mam stabilizator z tylu.
Jest to element laczacy, jak poprawil markos, wachacze poprzeczne.
byl chyba tylko w VTiu mnie w d16z6 tez byl. jest tak jak mowi lio.
GrzechuLSi
08-10-06, 12:36
ok dzieki juz wsyztko jasne. Mozna zamknac temat po czym otwieram dzial sprzedaz i zamieszczam ogloszenie oferujace sprzedaz mojego stabilizatora
pozdrawiam!