Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : zagłówki ..skad i jak?

50m
05-10-06, 12:12
Witam w mojej ej6 3d gen6 nie mam z tylu zaglowkow, wersja kanadyjska..moze to dlatego..w kazdym razie skad wziasc zaglowki? zakaldajac ze nie mam oryginalnych ..czy w konstrukcji kanapy beda otwory na nia jesli na zewnatrz nic nie widac? czy moze dopasowac jakies inne i je jakos przymocowac? ma ktos pomysl ? kupic zawsze mozna z allegro tylko jak zamocowac?

Cheeroki
05-10-06, 17:24
ja zagłowków oryginalnie nie mam i mam zaslepki wiec i miejsce na zagłowki jest... wiec niewiem czy u Ciebie dałoby rade jesli nawet zaslepek nie ma. a kupic zaglowki mozesz na giełdzie/allegro/ badz civicklubie od ludzi ktorzy handluja czesciami;) Pomysl jednak czy warto bo i tak niewiele widac przy cofaniu;)

prz3mo
05-10-06, 17:58
Witam w mojej ej6 3d gen6 nie mam z tylu zaglowkow, wersja kanadyjska..moze to dlatego..w kazdym razie skad wziasc zaglowki? zakaldajac ze nie mam oryginalnych ..czy w konstrukcji kanapy beda otwory na nia jesli na zewnatrz nic nie widac? czy moze dopasowac jakies inne i je jakos przymocowac? ma ktos pomysl ? kupic zawsze mozna z allegro tylko jak zamocowac?

Na zew. powinno byc widac zaślepki (tak jak pisał przedmowca). Ja dokupiłem na tył zagłowki (dosc ciezko zdobyc), wyciagnalem zaslepki i po prostu wmontowałem. Sprawdz czy jednak tych zaslepek u siebie nie masz.

Raveland
05-10-06, 19:00
nie wiem czy z kupy pasuje kanapa ale moze zamiast zaglowkow warto kupic oparcie (zamiast zaglowkow sa przedluzone oparcia ogolnej fajniej to wyglada)