PDA

Zobacz pełn± wersję : Civic 3D 92-95, chce kupic kompletny tempomat?

virus2999
04-10-06, 21:06
Witam, Civic 3D 92-95, chce kupic kompletny tempomat? wlasciwie to nei iwem jakie jest jego dzialanie gdzie sie go podlancza itp itd oraz co musze miec by to wszystko funkcjonowalo...
pozdrawiam

hcc
04-10-06, 21:58
ja mam takowy i moge Ci sprzedac. sklada sie z przyciskow przy kierownicy, przyciska zalaczania cruse control, wiazki kabli oraz automatu regulujacego lika gazu. musze poczytac manuala do hondy jak to wszystko zdemontowac,

Lcfr
04-10-06, 22:59
Witam, Civic 3D 92-95, chce kupic kompletny tempomat? wlasciwie to nei iwem jakie jest jego dzialanie gdzie sie go podlancza itp itd oraz co musze miec by to wszystko funkcjonowalo...
pozdrawiam

poszukaj na forum... w przeciagu ostatniego miesiaca chyba był temat co jak gdzie itd...

virus2999
04-10-06, 23:37
Tak owszem był tylko dowiedz sie jakos konkretniej z tych tematow, raptem wyszukalo mi jeden temat ktory w sumie nic nie przedstawia co do montazu... chce kupic ale pierw trzeba umiec go zamontowac a nie sie bujac z czesciami, pozdro na google montaz tempo jest ale nei w civicu i jeszcze raz pozdro

Lcfr
04-10-06, 23:45
Tak owszem był tylko dowiedz sie jakos konkretniej z tych tematow, raptem wyszukalo mi jeden temat ktory w sumie nic nie przedstawia co do montazu... chce kupic ale pierw trzeba umiec go zamontowac a nie sie bujac z czesciami, pozdro na google montaz tempo jest ale nei w civicu i jeszcze raz pozdro

nie strosz sie bo z zwyczajnie miło podsun±łem watek który pamietam ze był....

a prawda jest taka, ze chyba nie jest to takie całkiem łatwe...
moze ci co pisali tamte posty o montazu wiedzx± JUZ jak to ogarnac...

ja mam w drugim samochodzie - sedan ojca seryjnie tempomat i moim zdaniem sporo z tym roboty zeby banglało....