PDA

Zobacz pełną wersję : Wbudowany System audio 7` z GPS kamera cofania za 2200 zl Civic VIII amerykański i 4d

darkclown
31-05-10, 21:10
Witam

Moge sprowadzic dla państwa na zamówienie Jednostkę sterującą dedykowaną do Civica VIII gen.
Sprzęt naprawde warty polecenia gdyż oryginalna jednostka Hondy z gps koszuje 13 900 zl A można kupic odpowiednik dedykowany do modelu wiec pasuje idealnie za 2200 zl (jeśli ktoś chce kupić również dedykowaną kamerę cofania to + 150 zl)

Oto specyfikacja przedmiotu w języku angielskim oraz zdjęcie:

Steering wheel control/DVBT/Game function/ Built-in GPS/ Ipod connection/ Bluetooth/TV/Radio/RDS Rear camera connection/ GPS Dual zone function/independent dual zone function

Detailed Description

1) 7" Digital high definition 800*480 digital monitor.
2) Touch Screen
3) Steering wheel control: realize the original wheel steel control without any modification.
4) Electronic & mechanical anti-shock system
5) DVD player: Play DVD/VCD/CD/MP3/WMA/JPEG/MPEG4 etc. discs
6) Built-in GPS
7) Bluetooth & Ipod connection
8) Built-in TV and Radio tuner (PAL/NTSC/SECAM)
9) USB/SD/CDC port: support U disk MP3WMA audio play and picture browse etc.
10)Reversing display: Connected to rear camera to watch the reversing status.
11)GPS Dual zone function: drive can listen to music while viewing the map
12)Remote control: full function infrared remote control.
13)RDS
14)DVBT (Płatne +200zl)
15)Game function
16) Independent dual zone function

http://img192.imageshack.us/img192/2110/2912291351167345.jpg (http://img192.imageshack.us/i/2912291351167345.jpg/)

Jeśli ktoś potrzebuje mogę przetłumaczyć.
Zasady na jakich sprowadzam sprzęt są takie:

1) Jeśli ktoś się zdecyduje to prosze o kontakt ze mną (kondziobw@o2.pl)
2) Następnie wystawiam aukcję na allegro o umówionej porze i klijent klika kup teraz ( ma to być zabezpieczenie przed wycofaniem w momencie gdy sprzet zostanie już zakupiony)
Klijent może zdecydować się na przedpłatę w wysokości 1000 zł, wtedy koszt zostaje obniżony o 300zł (odpowiednio 1900zl lub 2050 z kamerą cofania)
3) Zamawiam sprzęt czas oczekiwania na paczkę w raz z przelewem do producenta powinien wynieść nie więcej niż 10 dni
4) wtedy sprzęt bedzie do odbioru w Warszawie bądz możliwa dalsza wysyłka kurierem.

Niedługo zamieszczę filmik lub zdjęcia jak wygląda sprzęt tego producenta o identycznych możliwościach do mitsubishi outlandera. Pozdrawiam i w razie pytań prosze pisać

gongor
01-06-10, 07:18
Czy to DVM 1319 G Phantom? Bo cena ładniejsza niż do tej pory widziałem gdzieś.

darkclown
01-06-10, 08:15
Model jednostki to ROF1302HD. W razie jakiś pytań chętnie odpowiem. Cena jest niska bo nie jestem handlarzem. Jak już pisalem jednemu panu sam mam Civica i nadażyła się taka okazja wiec zaproponowałem tutaj możliwość sprowadzenia. Dla mnie to tylko możliwość dorobienia paru złotych. pozdrawiam

TrOuBLE
01-06-10, 12:28
Niedługo zamieszczę filmik lub zdjęcia jak wygląda sprzęt tego producenta o identycznych możliwościach do mitsubishi outlandera. Pozdrawiam i w razie pytań prosze pisać

W takim razie czekamy:)

darkclown
01-06-10, 17:50
Jutro bedę u teścia to nakręce działanie jednostki i jakoś późniejszym wieczorem bedzie na forum.

darkclown
02-06-10, 22:42
Filmik zamieszcze juro bo musze jeszcze mniejszyć troszke jego wage a do domu wrocilem dopiero. Natomiast dowiedziałem się następujących rzeczy:
- RDS działa na naszych czesotliwosciach
- Nawigacja dziala pod windows mobile 6 i aby dzialala wystarczy miec zainstalowane na karcie mape ktora chodzi pod windowsem (automapa itp)
- Teraz ciekawostka sprzet posiada identyczne kostki jak sprzęt kupiony w salonie producenta wiec gdy wyjmie się jednostkę głowna ktora jest w panstwa autach to instalujac ta wystarczy podpiac sie pod kostki znajdujące sie w samochodzie
-I jedna zła wiadomosc że do ceny trzeba doliczyc 13% cła czyli cena wynosi 2480 lub w wypadku przedpłaty 2150. +ew dodatki jak kamera cofania. Generalnie i tak kwota jest niska i na pewno nie ulegnie zmianie poprostu zapomniałem że za rzeczy sprowadzane z poza UE trzeba zapłacić cło.
Pozdrawiam

gongor
02-06-10, 23:55
A może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej zasadzie działa gwarancja? Oki - kupię - po 3 miesiącach padnie - i co dalej?

Lucas.FK2
03-06-10, 00:18
@UP
to wtedy wstawiasz seryjne radio,które miałeś :D

A tak na Serio,to Ciekawa sprawa z tą gwarancją. Na 100% trzeba odesłać,co komplikuje sprawę. to własnie ten minus,ale i tak o niebo taniej jest,niż fabryczne...

darkclown
03-06-10, 14:35
http://www.youtube.com/watch?v=xEmWn2m8InQ

Prosze oto pierwsza część filmiku prezętująca menu, wygląd po uruchomieniu wieczorkiem i navigacje. 2 czesc juz wieczorem:) Filmik krecony przez moją dziewczyne. Z gwarancja jest niestety tak ze ona istnieje jednak faktycznie sprzet trzeba odsylac. W outlanderze narazie nie ma zadnych problemow.

http://www.youtube.com/watch?v=6fk04XyQYOA

Druga część filmiku prezętująca kamere cofania i działanie odtwarzacza z kierownicy. Pozdrawiam Jeśli jeszcze chcieli by panstwo cos zobaczyc prosze pisac. Pozdrawiam

qbson
07-06-10, 22:07
Drogi Darkclown,
a ja mam pytanie o tą nawi do Outlandera :). Od 2 miesięcy mam nówkę w domu i pytanie czy wszystko będzie współgrać z tym modelem po lifcie? No i najważniejsze pytanie jak to się ima do sprzętu Rockforda w Mitsubishi? Gra lepiej - gorzej?
I najważniejsze, jaka cena?

Pozdrawiam!

darkclown
08-06-10, 20:04
Sprzet pasuje do outlandera najnowszego jak najbardziej bo w konsoli nic nie zostalo zmienione po lifcie. Jakosc sprzetu ktory sprowadzam jest bardzo zadowalajaca a nawet bym powiedzial ze bardzo dobra to jesli chodzi o plyty audio/mp3. Nie wiem jaka jakosc z ipoda bo tego nie testowalem. Wd mnie porównywalna ze sprzetem rockforda. Dla zwykłego czlowieka jakość niczym się nie różni (no ale muzykiem czy koneserem nie jestem) :)
Funkcje sa identyczne jak w sprzecie opisanym wyzej do civika. Cena niestety w wypadku outlandera 3300zl.
Natomiast jest to jedyny odtwarzacz ktory od razu mam na miejscu wiec nie trzeba czekac na sprowadzenie.
W razie wiecej pytan do outlandera zapraszam na prv bo to w koncu forum Hondy :) pozdrawiam

bunet
13-06-10, 20:29
A do 5 D to nie masz takiego sprzętu?

darkclown
13-06-10, 22:20
No niestety ten producent tylko do 4d produkuje. Generalnie to nie chodzi o rodzaj nadwozia tylko o rodzaj kokpitu.