Zobacz pełną wersję : Cos z elektryka ? Brak pamieci
Witam mam jeszcze jeden problem... mianowicie kiedy wyciagne kluczyc ze stacyjki a pozniej znow przekrece go na zaplon lub wogole uruchomie silnik to kasuje mi sie pamiec w radiu, w zegarku itd :| Nie wiem dlaczego tak jest plz help me.
Pozdrawiam
sprawdz bezpiecznik 5A backup pod maska.
sprawdz bezpiecznik 5A backup pod maska.
dokładnie... prawde prawisz... :)
Pod maska czyli jak stoje z przodu samochodu i patrze na silnik to pod pokrywka w samym lewym gornym rogu ? :)
Pod maska czyli jak stoje z przodu samochodu i patrze na silnik to pod pokrywka w samym lewym gornym rogu ? :)
tak...
Nie ma tam zadnego 5A :|
http://www.cywa.iglu.cz/DSCN000(1).jpg
Tak to wyglada u mnie pod maska, a w kabinie pod kierownica znalazlem "Backup light" - byl caly i mial nie 5A a 10A
Co wy na to ?
to jest 7,5A, Wunat i lcfr zawsze ściemniaja :P
Ten czerowny w lewym gornym ta? Wyczytalem na forum ze moze to byz tez 10A, w nowszych byl 7,5A...
Jeszcze cos, to prawda ze ten bezpiecznik steruje takze komputerem? Na forum tuningu przeczytalem ze przekrwcajac kluczyk na off strzelam sobie kazdorazowo reset kompa..
Ten czerowny w lewym gornym ta?
tak
to prawda ze ten bezpiecznik steruje takze komputerem? Na forum tuningu przeczytalem ze przekrwcajac kluczyk na off strzelam sobie kazdorazowo reset kompa..
tak
Moglby ktos opisac mniej wiecej jak sie uczy komputer ?? Bo czytalem 100 roznych wersji i juz sam nei wiem :|
Moglby ktos opisac mniej wiecej jak sie uczy komputer ?? Bo czytalem 100 roznych wersji i juz sam nei wiem :|
nie moglby, bylo na forum juz nie raz, uzyj opcji SZUKAJ