Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Klamka schowka

K@p3K
02-10-06, 15:43
mam jedno pytanko...mam honde civic coupe '95 amerykanska niby wersje i chcialbym sie zapytac czy klamka do schowka od hatchbacka albo sedana pasuje do mojego modelu..jak sie latwo domyslic moja klameczka jest uszkodzona i chcialbym ja wymienic..wie ktos moze jak to jest????z gory dzieki pozdrawiam

Lcfr
02-10-06, 16:30
te klamki w schowkach-jaki schowki sa takie same...

K@p3K
02-10-06, 17:21
dziaki bardzo pozdro600...:)

UkiNH
02-10-06, 19:32
jak ci sie urwała klamka to powiem ci że szkoda kupować nowej bo z nią będzie to samo za niedługo lepiej kropelka:] ja tak zrobiłem i niema śladu po klejeniu i czyma sie elegancko a jakby sie czasem znów urwała to cała tubka czeka:]

K@p3K
02-10-06, 23:16
no wlasnie sie juz na kropelke nie da pokleic bo, nie ma ani oski tej a plastik sie poalamal w c... tudziez pi... :] hehe...dlatego musze kupic caly element niestaty:]::(:(:(...no albo zostawic jak jest z bialym plasticzkem:P..pozdro

[ Dodano: Pią 06 Paź, 2006 ]
a tak wogole to nie ma ktos takiej klamki na opych..znaczy ja chetnie ja kupie:D:D:D:D...
gg2297834

piero77
24-04-08, 21:36
no wlasnie sie juz na kropelke nie da pokleic bo, nie ma ani oski tej a plastik sie poalamal w c... tudziez pi... :] hehe...dlatego musze kupic caly element niestaty:]::(:(:(...no albo zostawic jak jest z bialym plasticzkem:P..pozdro

[ Dodano: Pią 06 Paź, 2006 ]
a tak wogole to nie ma ktos takiej klamki na opych..znaczy ja chetnie ja kupie:D:D:D:D...
gg2297834

Dwa dni temu kupowałem w Hondzie nowa cena 61zł

drypaul
25-04-08, 10:12
A ja nie mam klamki i nie kupuje :-)
Ja i moja dziewczyna nauczylismy się bez problemu otwierać schowek bez klamki. A tak przynajmniej nikt niepowołany tam nie zajrzy, bo nie będzie wiedział jak :aloha:

wojtek87
25-04-08, 17:47
miałem ten sam problem,pourywane plastiki prowadzące,brak ośki.załatwiłem sobie tworzywo z ABS'u podocinałem,pokleiłem do klameczki,ośke zrobiłem z elektrody spawalniczej i jest git.juz sie trzyma pól roku .