Zobacz pełną wersję : Przedłużenie rury dolotowej stożka
Siemka, czy ktoś z Was przedłużał rurę ze stożkiem żeby zmieściła sie pod osłonę filtra? Muszę go przesunąć bliżej błotnika bo nie mieści sie pod osłonę.
Windykator
28-05-10, 11:43
Jeżeli robisz CAI (nie widać stożka jak się podniesie maskę) to musisz zdemontować wszystko ze starego :)
sprawa raczej rozwiązana :)
CAI-a nie robię, tylko trochę żeby zmieścił sie pod osłonę.
Windykator
28-05-10, 14:22
Ale Ty chcesz wsadzić stożek do seryjnej puchy, czy o co chodzi??
mam dokładnie to: http://www.tuning-studio.pl/p28,spor...1996-1997.html i musze przedłużyć rurę ze stożkiem w kierunku reflektora żeby zmieścił się w osłonie.
Windykator
28-05-10, 15:19
wklej pełny link :)
The requested URL /p28,spor...1996-1997.html was not found on this server.
to to?? ;)
http://www.tuning-studio.pl/p28,sportowy-uklad-dolotowy-dolot-powietrza-dedykowany-do-honda-civic-ex-1996-1999-civic-vtec-1996-1997.html
Jeżeli tak, to jedyne co wg mnie to możesz przedłużyć to jakaś złączka
Lo matko, znow 77mm do 1.4 :) Nie lepiej dopasowac jedna rure o mniejszej srednicy z przepustnicy do reflektora ?
nie lepiej:mad: mam już to na samochodzie i nie bedę wywalał żeby kombinować
Piotrze a może zastosuj gumowy łącznik i rurę aluminiową?
taki zamiar ma zrobić, ma ode mnie kawałek rury 20 cm, też tylko podłączy i ma przedłużenie
Dokładnie na allegro rury i łączniki są po pare groszy jak coś.
kawałek gumo-rurki na łącznik mam zamiar kupić na Wileńskiej w pawilonach (mam nadzieję, że będą mieli:()
w hydro wężu kup, ja mam i na forum tez i jest ok, trzyma się mocno nawet bez obejmy
Czarny1800
02-06-10, 23:18
Panowie a macie jakieś namiary na allegro na rurki z których można zrobic doprowadzenie zimnego powietrza??
ja mam takie giętkie jak chcesz:)
ja dostałem od Sopiego taka ruro-harmonijkę jak do okapów w kuchni.
no ja mam takie jak coś:) oddam w dobre ręce:)