Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kolor zaciskow itd....

hellrider
27-05-10, 11:10
Witam. Macie moze pomysl na kolor zaciskow i bebnow ? Obecnie mam czarne.

Kolor samochodu jaki posiadam to ''Dark Amethyst Pearl'', Taki jak tutaj --> http://i35.tinypic.com/wmawk8.jpg

Mam czarne w macie felgi + polerowany rant.

J.J.
27-05-10, 14:21
Ja do takiego lakieru zastanowiłbym się nad żółtymi zaciskami, całkiem ładnie by się to komponowało.

Konwalia
27-05-10, 14:50
tak po prawdzie to bedzie Ci kazdy kolor pasowal, nawet róż ;)
ale kolega wyżej ma racje, żółty (ciepły) albo nawet taki lekko w pomarańcz wchodzący to się ze światłami skomponuje.

hellrider
27-05-10, 14:57
Biorac pod uwage kolor samochodu zalozylem sobie dlatego boczne kierunki pomaranczowe, chcialbym jeszcze z przodu miec pomaranczki, tylko nie mam pojecia jak. Nad Bocznym kierunkiem mam wlepke Advana, I tez myslalem ze bedzie sie to ladnie komponowac ''czerwone klocki''. Tylko nie chce znow przesadzic z oczo****oscia tego koloru. Macie moze jakas sprawdzona farbe ?

CroX
27-05-10, 15:14
Daj lakier firmy WESCO o kolorze czerwonym. Kumpel malował i jest typowo czerwony...nie wali nie wiadomo jak po oczach...poprostu zwykły czerwony...farba do zacisków akrylowa szybkoschnąca i tyle :)

ppm702
28-05-10, 11:09
chcesz dobrą i sprawdzoną metodę to oddaj elementy do śrutowania/szkiełkowania i lakier proszkowy. Każdy inny to badziew